Un videoclip editat de un fan pe TikTok aduce peste 100.000 de urmăritori trupei Withus

MV] withus _ Barricade - YouTube

Ieri, contul de TikTok al trupei Withus avea puțin peste o sută de urmăritori. După ce un fan a editat un videoclip cu membrii grupului, tot mai multe persoane au început să-i urmărească!

Withus este un grup format din cinci membri, care vine de la agenția withHC. Aceștia au debutat în data de 17 noiembrie 2020 cu piesa „Dogaebi: It”, însă nu multe persoane au avut ocazia de a afla despre ei.

În luna octombrie, agenția a anunțat că Junhyeok nu va participa la revenire, însă că este în continuare membru al trupei. Băieții au lansat piesa „Barricade” pe 17 noiembrie pentru a sărbători doi ani de la debut.

Un fan al grupului a editat un videoclip pe care l-a postat ulterior pe TikTok, în care spune: „Acesta este semnul de care aveți nevoie pentru a susține cel mai subestimat grup k-pop.” Ceea ce a atras atenția în mod special a fost bugetul mic pe care membrii l-au avut, având în vedere că atât efectele, cât și fundalul editat par să fie de slabă calitate. În comentarii, fanii grupului au explicat că, venind de la o agenție mică, băieții au trebuit să folosească atent bugetul scăzut, așa că au ales să acorde mai mult pentru muzică și mai puțin pentru videoclip.

Într-adevăr, piesa a fost pe placul fanilor, așa că numerele au crescut rapid! Contul oficial de TikTok al grupului a crescut de la 100 de urmăritori la peste 117.000 în prezent. De asemenea, trupa adună noi fani pe Twitter, Instagram și YouTube, acolo unde puteți intra și voi pentru a-i susține!

@withus_official

[Challenge 1] withus(위더스) – Barricade 🎧 The 3rd Single Album 도깨비; 태 #withus #위더스 #장현 #락 #준엽 #준혁 #환록 #JangHyeon #Rak #JunYeop #JunHyeok #HwanRok

♬ Barricade – withus

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s