Sooyoung din Girls’ Generation’s simte atracția față de Yoon Bak în „Fanletter, Please”

Girls’ Generation’s Sooyoung And Yoon Bak Feel The Butterflies In “Fanletter, Please”

A fost lansat primul episod al dramei romantice!

Fanletter, Please” este o dramă coreeană încadrată în genul comedie romantică, având ca roluri principale pe Sooyoung din Girls’ Generation, interpretând rolul lui Han Kang Hee, o actriță de top care se confruntă prin cea mai mare criză a carierei sale, și pe Yoon Bak, care va juca rolul primei iubiri al protagonistei, Bang Jung Suk, tatăl unei fetițe care suferă de leucemie. Pentru a asigura fericirea fiicei sale, care este o fană înfocată a lui Han Kang Hee, acesta ajunge să scrie răspunsuri false către fanii ei.

În primul episod lansat, Han Kang Hee și Bang Jung Suk s-au întâlnit în mod neașteptat după multă vreme. La scurt timp, apare un zvon care susține faptul că actrița ar arunca scrisorile primite de la fani, lucru care îi pune reputația în pericol. Între timp, Bang Jung Suk a început să îi scrie scrisori false fiicei sale, Bang Yoo Na, în numele actriței. Aceste scrisori vor deveni în scurt timp dovezi ale nevinovăției lui Han Kang Hee, care află de acestea prin intermediul unui videoclip pe YouTube. Ajunsă la spitalul fetei, actrița realizează că este vorba de fiica bărbatului.

În fotografiile recent lansate, cei doi petrec întreaga zi împreună. Han Kang Hee are o întâlnire surpriză cu fanii săi acasă la ea, unde își face o apariție specială pe canalul de YouTube al lui Dong Goo, prietenul lui Bang Yoo Na. În timp ce se distrează cu copiii, Bang Jung Suk nu-și poate lua privirea de la ea.

Foștii colegi de clasă, care au fost și îndrăgostiți în tinerețe, petrec apoi puțin timp împreună, în absența copiilor. La un moment dat, Han Kang Hee joacă rolul unei stiliste, alegând haine pentru Bang Jung Suk. Mai târziu, cei doi discută împreună și beau bere, până ajung să se apropie din ce în ce mai mult…

Următorul episod va fi lansat în data de 19 noiembrie, la ora 09:50 (ora Coreei). Mai jos aveți fotografiile lansate!

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s