Numeroase trupe de dans din toată lumea au ieșit în stradă în costumații provocatoare pentru a susține mesajul melodiei „Nxde” de la (G)I-DLE

Imagine

Diverși dansatori din lumea întreagă au realizat cover-uri de dans în public pentru melodia „Nxde” de la (G)I-DLE!

Numeroase trupe de dans au purtat ținute asemănătoare cu ținutele purtate de membrele grupului (G)I-DLE pe senă și au dansat în public pe melodia „Nxde” pentru a îi răspândi mesajul puternic.

În data de 17 octombrie, grupul de la CUBE Entertainment a lansat oficial cel de-al cincilea mini-album, intitulat „I Love”, alături de melodia „Nxde” ce la prima vedere pare erotică, dar care are o semnificație profundă. Versurile melodiei vorbesc despre a îți arăta propria față fără a ați păsa de ce spun oamenii din jur. Piesa te încurajează să fii personajul principal al vieții tale, să emani încredere și putere.

Folosindu-se de cuvântul obscen „nude” cu cenzură ce este adesea folosit în Coreea de Sud pentru pornografia infantilă, membrele grupului au reușit să spună povestea crudă a misoginismului, falsității și a suprasexualizării femeilor din industria de divertisment și nu numai. În paralel cu dezvăluirea acestor părți putrede ale societății, melodia te încurajează să îți păstrezi capul sus și să nu îți ascunzi adevărata față, să fii „nude”.

Mai jos puteți vedea câteva prestații uimitoare ale diferitor trupe de dans din jurul lumii!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s