CEO-ul Hook Entertainment răspunde la acuzațiile că Lee Seung Gi nu a fost plătit 18 ani pentru muzica lui

Hook Entertainment Responds To Reports Of Lee Seung Gi Receiving No Music Profit For 18 Years

Citiți mai jos declarația personală a șefului agenției lui Lee Seung Gi, după scandalul iscat de la descoperirea presei că vedeta nu a fost plătită timp de 18 ani pentru muzica lansată, în ciuda profiturilor aduse din vânzările de hituri.

Pe 21 noiembrie, Dispatch a raportat că, după ce Lee Seung Gi a debutat în iunie 2004 cu primul său album de studio, a lansat 27 de albume și 137 de cântece, el nu a primit niciunu din ban de la agenție.

Dispatch a distribuit apoi și o declarație de profit din distribuția melodiilor sale și a dezvăluit că veniturile din muzică câștigate de Lee Seung Gi între octombrie 2009 și septembrie 2022 au fost de 9,6 miliarde de woni (aproximativ 7 069 000 de dolari). În plus, a fost raportat că lipsesc de la agenție declarațiile de încasări pe o perioadă de cinci ani de zile – din iunie 2004 până în august 2009 – ceea ce ridică suma totală speculată pe care Hook Entertainment a primit-o de la distribuitori la peste 10 miliarde de woni (aproximativ 7 364 400 USD).

La scurt timp după aceste rapoarte, CEO-ul Hook Entertainment, Kwon Jin Young, a împărtășit următoarea declarație:

Bună ziua.

Acesta este CEO-ul Hook Entertainment, Kwon Jin Young.

Deoarece poveștile proaste despre mine și agenția noastră au apărut recent la agențiile de știri, indiferent dacă sunt sau nu adevărate, îmi este atât de rușine.

Totul se datorează neglijenței și lipsei mele de discreție, așa că mă simt rușinat și îmi cer scuze.

Este rezonabil să confirmăm în mod specific adevărul cu privire la poveștile care plutesc în prezent și care sunt raportate de presă, dar așa cum s-a menționat în comunicatul nostru de presă anterior, vă rugăm să înțelegeți că ne aflăm în prezent în faza de organizare pentru a verifica faptele și că ne abținem de la a publica o declarație a poziției noastre, deoarece acest lucru ar putea avea consecințe legale.

Pe viitor, odată ce aspectele cu care fie Hook Entertainment, fie eu, trebuie să ne confruntăm în mod clar, nu ne vom da înapoi, nu vom evita nimic și ne vom asuma toată responsabilitatea.

Hook Entertainment și cu mine vom face tot posibilul pentru a ne asigura că acest lucru nu va interfera cu promoțiile de divertisment ale vedetelor agenției noastre și vom fi și mai atenți, astfel încât să nu mai apară incidente care să cauzeze îngrijorare pentru toată lumea.

Mulțumesc.

La începutul acestei luni, a fost dezvăluit că Lee Seung Gi a trimis o certificare a conținutului agenției sale Hook Entertainment, solicitând dezvăluirea transparentă a veniturilor sale. Recent, a fost pus sechestru pe clădirea de birouri a agenției și ea a fost percheziționată de către Direcția de Investigare a Criminalității Grave a Agenției Naționale de Poliție din cauza suspiciunii de delapidare de către unii directori.

 

Sursa

Un gând despre „CEO-ul Hook Entertainment răspunde la acuzațiile că Lee Seung Gi nu a fost plătit 18 ani pentru muzica lui

  1. Pingback: Dispatch dezvăluie înregistrări ale CEO-ului Hook Entertainment în timp ce amenința viața lui Lee Seung Gi | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s