Dispatch dezvăluie înregistrări ale CEO-ului Hook Entertainment în timp ce amenința viața lui Lee Seung Gi

Dispatch a dezvăluit înregistrări audio în care șeful agenției lui Lee Seung Gi comite abuzuri verbale.

Pe 15 noiembrie, Lee Seung Gi a trimis o solicitare scrisă către Hook Entertainment prin intermediul firmei de avocatură Pacific pentru a i se prezenta în mod transparent detaliile legate de veniturile sale din muzică.

Lee Seung Gi a lansat 137 de cântece și 27 de albume în cei 18 ani de carieră de cântăreț, dar susține că nu a încasat nici măcar un ban din  muzica lui . Cu toate acestea, conform declarației de venituri publicată de Dispatch, Lee Seung Gi a câștigat 9,6 miliarde woni (~7,2 milioane USD) din muzică între octombrie 2009 și septembrie 2022.

Pe 23 noiembrie, Dispatch a lansat o înregistrare audio a conversației dintre CEO-ul Hook Entertainment Kwon Jin Young, directorul companiei, și managerul lui Lee Seung Gi, după ce a primit această solicitare de dovedire a veniturilor.

În înregistrare, CEO-ul Kwon a spus: „El a trimis chiar și o cerere de certificare a conținutului de venituri. E ca și cum ar face asta pentru a mă provoca să îmi ies cu totul din fire. Jur pe numele meu că îl voi omorî. Folosesc restul vieții mele pentru a-l ucide pe Lee Seung Gi, ticălosul ăla. Pleacă și tu.”

Directorul companiei a încercat să-i explice ceva CEO-ului Kwon, dar CEO-ul Kwon a continuat furios: „Taci. Oprește-te. O să-l ucid. O să-mi folosesc restul vieții pentru a-l ucide pe acel nenorocit”.

Managerul lui Lee Seung Gi, care a părăsit sala de conferințe, și-a îndreptat supărarea către directorul companiei și a spus: „Nu mai pot face asta. Am de gând să plec din companie. Nu voi mai face asta. Am muncit din greu timp de 9 ani. Am fost privit de sus  în ****, și ea a spus în fața oamenilor că Lee Seung Gi e terminat. Îmi spunea să aleg tabăra cu înțelepciune. Cum pot continua? să lucrez?”

Dispatch a dezvăluit, de asemenea, mărturia managerului lui Lee Seung Gi, împreună cu înregistrarea vocii. Managerul a susținut că motivul pentru care Lee Seung Gi nu a putut pune la îndoială veniturile realizate din muzică din cauză că a fost manipulat.

Managerul lui Lee Seung Gi a declarat publicației de știri: „Directorul general l-a păcălit întotdeauna pe Lee Seung Gi spunându-i „ești un cântăreț pe minus [ca profit]: „Fanii tăi nu cheltuiesc bani, dar cer mult. Câștigi foarte mult. de bani prin alte lucruri. Gândește-te să fii cântăreț ca un serviciu pentru fani.” și i-a băgat aceste lucruri în cap”.

Citiți și declarația CEO-ului agenției vedetei aici.

 

Sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s