Sungjong din INFINITE șochează mulți oameni după ce mărturisește că mănâncă un singur ou pe zi, împărțindu-l în 3 porții

Sungjong din trupa INFINITE îi șochează pe mulți după ce dezvăluie că mănâncă un singur ou de-a lungul zilei, pe care-l împarte în 3porții!

În cel mai recent episod al variety show-ului „Talk Pawon” de pe programul JTBC, și-a făcut apariția ca invitat special Sungjong. Aici, Sungjong, care este cunoscut pentru apetitul său scăzut a mărturisit „Mănânc un singur ou fiert de-a lungul zilei, după ce îl împart în trei porții.” Prezentatorii auzind acestea au rămas șocați. Cântăreața Hwang Bo și-a readus aminte de vremurile în care ea și Sungjong au mers în Hong Kong și a zis: „Dar mâncai mult atunci”, întrebându-se dacă Sungjong doar încearcă să-și păstreze imaginea de om cu „apetit scăzut”.

Acest episod al emisiunii „Talk Pawon” de la programul JTBC va fi difuzat pe data de 21 noiembrie la ora 20:50 (ora din Coreea de Sud). Este de precizat faptul că dieta idolului nu este recomandată putând dăuna grav sănătății!

Sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s