Tiffany din trupa SNSD debutează ca actriță în drama „Reborn Rich”

Tiffany Fasih Pakai Bahasa Inggris di Reborn Rich Episode 3, Lihat di Link Nonton Sub Indo, Bukan Drakorindo - Innalar

Tiffany Young a debutat ca actriță!

Tiffany Young, membră a trupei Girl’s Generation (SNSD) a debutat cu succes pe micile ecrane, jucând într-o noua K-dramă bazată pe webtoon-ul „Reborn Rich”, avându-i ca actori principali pe Song Jong Ki și Shin Hyun Been. Primele anunțuri referitoare la debutul idoului ca actriță au fost făcute în luna iunie a anului 2021, descriind rolul lui Tiffany ca fiind mezina americano-coreeană unei familii conglomerate.

După mai mult de un an drama a fost în sfârșit difuzată, iar cel de-al treilea episod al acesteia a fost lansat pe canalul JTBC pe data de 20 noiembrie. Tiffany Young a jucat rolul personajului Rachel, care este asistentă al partenerului de grup lui Song Joong Ki (Jin Do Joon), Oh Se Hyun (Park Hyuk Kwon). În difuzarea din aceeași zi, Jin Do Joon, un student de top al Universității Naționale de Drept din Seul s-a folosit de timpul liber pentru a-l urma pe tatăl său, Jin Yoon Ki (Kim Young Jae), care conduce o companie de film la „New York Film Market”.

SNSD Tiffany Makes Her Debut As Actress– People React On Her Acting Skills

Știind că filmul „Titanic” ar fi un succes, Song l-a încurajat pe tatăl său să participe la producția filmului, pe lângă alegerea de a-l distribui. După ce a auzit că Oh Se Hyun ar vrea să investească 10 milioane de dolari pentru filmul „Titanic”, Rachel a răspuns cu neîncredere: „Este 10 milioane de dolari? Aș prefera să arunc banii pe podea. Și DiCaprio? Ce are acest băiat de-a face cu actoria? Poate un film popular să fie de succes fără nici un actor popular?

Sursa: kpopstarz

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s