TXT luminează covorul roșu la American Music Awards 2022

TXT Lights Up The Red Carpet At 2022 American Music Awards

TXT și-a făcut apariția mult așteptată la American Music Awards (AMA) 2022!

Pe 20 noiembrie, ora locală, grupul de băieți a pășit pe covorul roșu înaintea decernării premiilor. Aveți mai jos filmarea dezvăluită de organizatori cu momentul în care aceștia se îndreaptă spre eveniment și primele poze făcute după ce au pășit pe covorul roșu:

Membrii TXT au postat la rândul lor  o fotografie pe care au făcut-o cu cântăreața americană GAYLE, cu care s-au reîntâlnit după festivalul de la Lollapalooza. 

Evident că, pe covorul roșu, TXT a participat și la diverse interviuri:

Pentru  Entertainment Tonight, Taehyun a spus: „Suntem super entuziasmați, dar puțin emoționați”. Huening Kai a adăugat: „Este o onoare că suntme nominalizați [pentru această edițție a premiilor]”. De asemenea, TXT a spus cu entuziasm că vor să facă un selfie cu Stevie Wonder și Imagine Dragons la decernarea premiilor.

Pentru  Access Hollywood, Taehyun a spus: „Suntem foarte recunoscători pentru sprijinul și dragostea fanilor noștri”, adăugând că TXT se va întoarce să cânte în Los Angeles, sperând că data viitoare va avea un loc de concert mai mare. El a împărtășit că membrii TXT vor să cânte și în viitor la AMA. Când a fost întrebat dacă ar dori să schimbe stilurile cu un alt membru, Yeonjun a spus că vrea să schimbe cu Huening Kai, în timp ce Huening Kai ar vrea să îl schimbe cu Soobin. La rândul său, Soobin a dezvăluit că dorește să facă schimb de stiluri cu Yeonjun, în timp ce Beomgyu a spus că i-a plăcut jacheta și cămașa lui Soobin. Taehyun a spus că i-ar plăcea să schimbe stilurile cu intervievatorul.

La începutul lunii octombrie 2022, AMAs a anunțat că TXT a fost unul dintre nominalizații pentru noua categorie Artist K-Pop favorit.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s