Lee Jae Wook o ține pe Go Yoon Jung aproape în „Alchemy Of Souls Part 2”

Lee Jae Wook Holds Go Yoon Jung Close In “Alchemy Of Souls Part 2”

tvN a lansat primul set de fotografii ale cuplului format din Lee Jae Wook și Go Yoon Jung în „Alchemy of Souls Part 2”!

După ce partea 1 a dramei a furat inimile spectatorilor în vara trecută, „Alchemy of Souls” se pregătește să revină cu partea 2 – care se va petrece la trei ani după partea 1 – luna viitoare.

Cele mai noi fotografii îl arată pe Jang Wook (Lee Jae Wook) și o femeie care și-a pierdut amintirile despre identitatea anterioară ca Nak Soo (Go Yoon Jung). Într-o fotografie, cei doi stau sub lumina lunii privind cu seriozitate unul la altul, de parcă timpul s-ar fi oprit, stând împreună în ceea ce trebuie să fie o întâlnire făcută posibilă de soartă. Jang Wook o ține ușor pe femeie de talie, privind-o plin de afecțiune.

În celelalte fotografii, Jang Wook e cu ochii fixați pe misterioasa femeie  în timp ce ea se uită înapoi la el cu un amestec de nervozitate și curiozitate.

În teaserul video lansat în urmă cu două zile, spectatorii l-au putut vedea pe  Seo Youl (Hwang Minhyun) care o îmbrățișează  în lacrimi pe prima lui iubire,  Nak Soo, pe care o recunoaște, în timp ce Jang Wook, devenit un luptător feroce, decide să continue lupta pentru cineva, probabil fiind vorba tot de Nak Soo.

Primul episod din „Alchemy of Souls 2” va fi difuzat pe 10 decembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s