Lee Byeong-ho spune că Lee Seung Gi a plâns după ce a auzit că nu a fost plătit pentru munca sa cu el

[SBS Star] Lee Byeong-ho Says Lee Seung Gi Cried After Hearing He Did Not Get Paid for His Work with Him

Chitaristul Lee Byeong-ho a declarat că Lee Seung Gi a plâns după ce a auzit că nu a fost plătit pentru colaborarea dintre cei doi.

Pe 21 noiembrie, Lee Byeong-ho și-a actualizat contul de Instagram cu o nouă postare, în care a spus: „M-am simțit dezamăgit după ce am citit articolul despre Seung Gi care a apărut astăzi. În timp ce citeam articolul, mi-am imaginat cum s-a simțit Seung Gi până acum. Simt un nod în gât”.

El a continuat: „După ce am lucrat la al șaselea album al lui Seung Gi, agenția lui nu m-a plătit. Am avut o perioadă grea atunci. Dar, din moment ce l-am iubit atât de mult pe Seung Gi, nu am vrut să fac din asta o problemă importantă. Mai târziu însă, Seung Gi s-a întâmplat să descopere că nu am fost plătit pentru munca mea pentru albumul său”.

Apoi, Lee Byeong-ho a declarat că a regretat că le-a spus oamenilor despre asta, din cauza lui Lee Seung Gi: „Am auzit că Seung Gi a plâns mult când a auzit că nu am fost plătit. Mi s-a frânt inima când am auzit asta. „

El a continuat: „Se pare că s-au întâmplat multe lucruri în ultimii 18 ani și sper cu adevărat că Seung Gi nu va fi rănit în procesul de rezolvare a acestora. De asemenea, sper că nu va mai fi tratat în mod nedrept. Seung Gi este un artist uimitor. În calitate de coleg al lui în industria muzicală, îl susțin și mă rog pentru el.”

Lee Byeong-ho a lucrat cu Lee Seung Gi pentru al șaselea său album „And…”, care a fost lansat înainte ca Lee Seung Gi să-și înceapă serviciul militar în 2015. De asemenea, ei au colaborat la o melodie „Don’t Forget, Remember, Don’t Be Late”, lansată în luna iulie.

Pe 21 noiembrie, a fost raportat că agenția de management a lui Lee Seung Gi, Hook Entertainment, nu i-a plătit nimic pentru cele 27 de albume/137 de melodii pe care le-a lansat de la debutul său în 2004.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s