„The King’s Affection” devine prima K-Drama care câștigă la premiile Emmy International

“The King’s Affection” Becomes First K-Drama To Win At International Emmys

„The King’s Affection” a luat acasă un premiu la cea de-a 50-a ediție a premiilor internaționale Emmy!

La ceremonia care a avut loc la New York pe 21 noiembrie, ora locală, drama a câștigat pentru Cea mai Bună Telenovelă, învingându-i pe ceilalți nominalizați, inclusiv „Nos Tempos do Imperador” din Brazilia, „Two Lives” din Spania și „You Are My Hero din China.

„The King’s Affection”, cu Park Eun Bin și Rowoon de la SF9, este o poveste care are loc în timpul dinastiei Joseon, când nașterea gemenilor era considerată un semn de rău augur. Când prințesa moștenitoare consoartă dă naștere gemeni, fiica este trimisă departe, pentru a reveni mai târziu îmbrăcată în bărbat ca prinț moștenitor, după moartea fratelui ei geamăn. Drama a primit laude pentru emoția profundă pe care a transmis-o telespectatorilor din întreaga lume.

Lee Geon Joon, șeful KBS Drama Center, a comentat: „Sunt atât de fericit că „The King’s Affection” a câștigat primul Emmy International ca o dramă coreeană și este o plăcere să vedem potențialul dramelor coreene, ca întreg, primind recunoaștere.” El a adăugat: „Simt o imensă responsabilitate în această perioadă în care conținutul corean primește atât de multă dragoste în întreaga lume. Vom face tot posibilul pentru ca dramele KBS să poată juca un rol important în menținerea potențialului conținutului coreean de divertisment.”

Felicitări distribuției și echipei „The King’s Affection” pentru victorie!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s