MONSTA X și K.Will sunt șocați că Jung Sewoon nu îl recunoaște pe Jin din BTS

[SBS Star] MONSTA X & K.WILL Become Shocked as Jung Sewoon Fails to Recognize BTS JIN

Șoc pentru artiștii Starship! Colegul Jung Sewoon nu reușește să îl recunoască din poze pe Jin+  alte momente hilare.

Pe 21 noiembrie, a fost postat pe YouTube un videoclip cu toți artiștii Starship Entertainment, care fac o călătorie împreună, ce a fost filmată pentru un show exclusiv.

La ceva timp după cină, Jung Sewoon, cântărețul K.Will și membrii MONSTA X s-au adunat pentru un joc ca o singură echipă. Jocul lor a fost un „quiz de personaje”, în care vedetele au trebuit să spună numele corect al tuturor oamenilor de la prima persoană la ultima, apoi înapoi la prima.

Dacă cineva nu reușea să rostească numele corect al persoanei din fotografie, atunci unul dintre multele alimente și băuturi de pe masa cu gustarea de noapte trebuie să fie eliminat.

După mai multe eșecuri, au rămas doar cu patru mâncăruri și o gustare specială pe care echipa de producție plănuia să le-o ofere. Deoarece era ultima lor rundă, băieții riscau să-și piardă toate gustările, mai puțin una, dacă eșuau.

Ei început agitați jocul dar totul a mers fără probleme până a venit rândul lui Kihyun. Când echipa de producție i-a arătat lui Kihyun o fotografie a lui Jay Park, acesta a ezitat și timpul a expirat. După ce nu a rostit numele lui Jay Park suficient de repede, Kihyun a fost el însuși în stare de șoc.

Restul echipei l-a atacat puternic, iar Kihyun a rămas fără cuvinte și a spus: „Nu pot să cred asta. Am înțeles greșit? Este incredibil”.

Deoarece au ratat oricum runda, ei au decis să continue să joace pentru a vedea dacă mai pot îndrepta ceva. Ei au reușit să spună corect numele a încă trei persoane după „Jay Park”, dar în mod neașteptat totul s-a blocat la Jung Sewoon.

Echipa de producție a ținut o fotografie cu Jin în fața lui, dar Jung Sewoon s-a uitat la el cu o privire confuză timp de câteva secunde, de parcă nu ar fi avut idee cine este. Apoi, el și-a mișcat doar gura fără să poată spune cu voce tare numele lui Jin.

Deoarece nu a reușit să-l recunoască pe Jin, toată lumea a fost  instantaneu șocată, s-a îndepărtat de Jung Sewoon și și-a luat rămas bun de la el.

Jung Sewoon s-a așezat pe scaun, privind în gol, apoi a încercat să bea o sticlă de soju, care era în fața lui, dar el a fost oprită de restul echipei sale care s-a întors.

Jung Sewoon a pus sticla de soju jos și a comentat: „Uau, este destul de cald azi”.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s