Sooyoung din Girls’ Generation discută despre revenirea trupei și drama „Fanletter, Please”

Sooyoung Speaks Affectionately About Her New Drama “Fanletter, Please” + Girls’ Generation’s “FOREVER 1” Comeback

Cântăreața-actriță a luat parte la un pictorial realizat de revista Elle!

După finalizarea ședinței foto, Sooyoung din Girls’ Generation a participat la un interviu. Pentru început, aceasta a discutat despre apropierea finalului anului 2022 și modul în care a decis să-l încheie prin interpretarea unui rol în drama de succes „Fanletter, Please”.

Legat de acest aspect, ea a remarcat: „Pe lângă activitățile promoționale alături de Girls’ Generation din acest an, am avut o mulțime de alte oportunități de comunicare cu fanii. Astfel că am vrut să iau parte la un nou proiect, pentru a asambla ultima piesă de puzzle.”

Mai apoi, Sooyoung a spus: „În dramă, personajul meu, anume actrița de top Han Kang Hee, a fost cea de care m-am simțit cea mai familiarizată. Au fost multe momente în care am înțeles la nivel profund ceea ce simțea ea, expresiile și gândurile ei. De asemenea, am încercat să le amestec cu niște caracteristici de ale mele.”

În august, trupa de fete a revenit cu mult așteptatul single intitulat „FOREVER 1”, care a celebrat cea de-a 15-a aniversare de la debutul fetelor.

Referitor la acest lucru, Sooyoung a împărtășit: „Am fost încântată când am văzut că sinceritatea noastră a fost transmisă cu succes. M-am simțit entuziasmată după multă vreme. Am urcat pe scenă cu gândul că vom sta mereu acolo astfel. Mă simt fascinată când văd comentarii care spun că trupa noastră nu se va schimba niciodată și va rămâne mereu aceeași. Devin emoționată, deoarece ei chiar recunosc ceea ce simțin noi.”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s