Lee Seung Gi intenționează să termine contractul exclusiv cu Hook Entertainment

Conform unor știri din 1 decembrie, Lee Seung Gi a trimis o notiță agenției Hook Entertainment, indicând intenția de a termina contractul lui exclusiv cu aceasta.

Luna trecută, Lee Seung Gi a trimis o cerere legală la Hook Entertainment, cerând o înregistrare transparentă a câștigurilor lui. Potrivit recentelor dezvăluiri, partea agenției Hook Entertainment a admis parțial că unele câștiguri din cariera muzicală a lui Lee Seung Gi nu au fost plătite lui. Ca rezultat, reprezentantul legal al artistului a obținut dovezi pentru a da în judecată agenția pentru încălcarea responsabilităților de management. Astfel, artistul va merge pe calea terminării contractului lui.

O persoană din industrie a comentat: „Se așteaptă din partea agenției Hook Entertainment să dezvăluie tot adevărul despre câștigurile neplătite ale lui Lee Seung Gi.”

În această săptămână. CEO-ul Hook Entertainment, Kwon Jin Young, a venit cu scuze, declarând că ea intenționează să ia toată responsabilitatea pentru câștigurile neplătite ale lui Lee Seung Gi, din propria avere.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s