Sakura din LE SSERAFIM dezvăluie care întrebare a coreenilor i-a dat cele mai multe bătăi de cap

Pe 30 noiembrie, Sakura din LE SSERAFIM a postat al doilea episod din seriile ei de YouTube, „Fearless KKura”.

În această zi, Sakura a continuat unde a rămas în primul episod, când a primit sarcina de a găti 100 kg de kimchi. Fiind însoțită de Kangnam, Sakura a continuat sarcina prin spălarea legumelor, sărarea lor, adăugarea condimentelor ș.a.

În timpul muncii, Kangnam a dezvăluit o întâmplare din perioada pe când se acomoda cu cultura coreeană. El a spus: „Când am venit în Coreea, am avut o experiență stranie la saună. Chiar dacă apa din baie era extrem de fierbinte, bărbații intrau în apă și spuneau „Apa e așa rece!”.”

Auzind asta, Sakura a spus o neînțelegere trăită de ea: „Pentru mine, nu știam de ce oamenii mă întrebau „Ai mâncat?”. Mă gândeam „De ce ei sunt curioși dacă am mâncat sau nu? Asta e încercarea ei să mă invite la o masă?” Deci, chiar dacă eram flămândă, mereu răspundeam cu „da, am mâncat”. Nu am vrut să iau masa cu persoane pe care nu le cunosc bine.”

Doamna care îi ajută pe Sakura și Kangnam a explicat: „E doar o cale de a arăta că coreenii au grijă de vecini. Dacă cineva răspunde că nu a mâncat, noi îi vom invita acasă la noi să ia masa.”

Vizionați mai jos noul episod din „Fearless Kkura”!

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s