Kim Go Eun se află într-o relație cu jucătorul de fotbal Son Heung Min?

Kim Go Eun’s Agency Firmly Denies Actress’s Dating Rumors With Soccer Player Son Heung Min

Agenția actriței răspunde zvonurilor.

Son Heung Min a fost căpitanul echipei de fotbal naționale, care a participat în acest an la Cupa Mondială de la Qatar, reprezentând Coreea de Sud.

Recent, a fost răspândit un zvon în comunitățile de discuții online, care făcea referire la o posibilă relație între fotbalist și actrița Kim Go Eun. Zvonurile și speculațiile au luat amploare după ce fanii au presupus că un anume cont fals pe care aceasta îl urmărește pe Instagram ar fi defapt deținut de fostul căpitan.

Pe contul fals au fost repostate story-uri ale actriței când susținea echipa la Cupa Mondială, iar internauții au observat în scurt timp faptul că directorul agenției lui Kim Go Eun îl urmărește pe fotbalist.

În data de 20 decembrie, o sursă de la agenția actriței a oferit un răspuns zvonurilor: „Zvonurile despre relația dintre cei doi nu sunt adevărate. Cei doi nu s-au întâlnit niciodată. Kim Go Eun este susținătoare din punctul de vedere al unei cetățene din Coreea.”

În urma faptelor, actrița Jang Hui Ryoung a postat o captură de ecran a contului privat și a dezvăluitcă ea este deținătoarea de drept, rugând oamenii să nu-i mai pirateze contul.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s