Park Bo Gum discută despre anul 2023, viața sa și altele

Park Bo Gum Talks About Taking On New Challenges In 2023 And Current Pace In Life

Actorul a participat la un pictorial realizat de revista Harper’s Bazaar!

Park Bo Gum a reușit să creeze o atmosferă inedită în cadrul recentului pictorial la care a luat parte. Actorul a pozat în ipostaze sexy și șic, iar conceptul ședinței foto a fost „în lumina reflectoarelor”. Pictorialul a fost organizat imediat după apariția sa la Premiile „MAMA 2022”, dar Park Bo Gum a rămas profesionist, fără a da semne de oboseală și muncind cu pasiune, la fel ca în orice proiect de-al său.

De asemenea, acesta a primit multe laude din partea personalului, deoarece nu a avut nevoie de multe indicații pentru realizarea fotografiilor. Toate ținutele purtate de acesta aparțin mărcii CELINE. După ce a fost invitat să participe la evenimentul de primăvară/vară de la Paris (pentru viitorul an), actorul a ținut legătura cu brandul de haine.

În cadrul interviului carea  urmat după finalizarea ședinței foto, acesta a spus: „Vreau să prfit din plin de fiecare clipă care trece pe lângă mine și să fac acest lucru în felul meu propriu, nici prea încet, nici prea repede. Asemenea termenului muzical de „adagio”, vreau să iau lucrurile lent și calm. Aceasta este viteza cu care muncesc în prezent.”

Mai apoi, a adăugat: „După ce a trecut anul 2022, am speranța că 2023 va fi un an al provocărilor. Aș vrea să aud că sunt un actor de încredere. Sper că oamenii vor consideră că orice proiect la care muncește Park Bo Gum este unul bun.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s