Cha Eun Woo, Lee Da Hee și Kim Nam Gil se ciocnesc de o înfruntare în noua kdramă „Island”

Cha Eun Woo, Lee Da Hee, And Kim Nam Gil Face An Epic Battle In New Fantasy Drama “Island”

Noua dramă dezvăluie fotografii din timpul filmărilor pentru noua dramă de fantezie.

Bazată pe webtoon-ul de succes care poartă același nume, „Island” este o viitoare dramă coreeană care aparâine genului fantastic, care ascunde un secret întunecat al insulei Jeju. Oamenii sunt sortiți să lupte contra forțelor malefice care încearcă să distrugă lumea.

Kim Nam Gil va juca rolul lui Pan, un vânător de monștri nemuritor care a protejat lumea de demonii malefici vreme de mii de ani. Lee Da Hee va juca rolul Mi Ho, o profesoară moștenitoare a unui chaebol, care posedă o forță puternică de care nu este conștientă. Cha Eun Woo din ASTRO va interpreta rolul unui tânăr preot exorcist cunoscut sub numele de John.

În fotografiile lansate recent, Pan, care este descris drept „jumătate om, jumătate monstru”, se uită cu tristețe la Won Mi Ho, stârnind curiozitatea cu privire la modul în care cei doi s-au încurcat în viața celuilalt. O altă fotografie surprinde o latură mai intimidantă a personajului, a cărui față este stropită de sânge după o luptă mortală.

Între timp, Won Mi Ho se trezește urmărită de demoni de îndată ce ajungepe Insula Jeju. O fotografie o înfățișează îngrozită ascunzându-se în spatele unui perete, acoperindu-și gura în încercarea de a rămâne tăcută. În cele din urmă, tânărul John examinează o profeție care i-a fost arătată de un stareț. După ce a aflat secretul ascuns în profeție, el pare să fi hotărât să facă ceva misterios.

Premierea dramei a avut loc în data de 30 decembrie. Mai jos aveți fotografiile!

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s