IU și Lee Jong Suk scriu fanilor scrisori emoționante după ce și-au anunțat relația

Lee Jong Suk writes a heartfelt letter to his fans after confirming his  relationship with IU | allkpop

Cei doi iubiți și-au exprimat sentimentele prin cuvinte.

În data de 31 decembrie, IU și Lee Jong Suk au confirmat faptul că se află într-o relație amoroasă de patru luni.

În data de 1 ianuarie, fiecare a decis să scrie câte o scrisoare de mână adresată fanilor, pentru a-și exprima sentimentele și gândurile. Mai jos aveți scrisoarea lui IU!

Bună UAENA! (numele fandom-ului)

Dormiți toți la ora aceasta? Mă întreb pe unde v-ați petrecut sfârșitul anului 2022 și dacă există puțină confuzie pe care am creat-o chiar în ultima zi a anului. Astăzi am decis să vă transmit felicitările mele în ceea ce privește sărbătoarea de Revelion, alături de recunoștința mea, dar și scuze.

Cei care au văzut rapoartele de azi, știu faptul că în prezent mă aflu într-o relație. Cred că fanii UAENA ai mei, care mereu au fost curioși și îngrijorași pentru mine, au fost surprinși. Așadar, mă simt foarte precaută în privința aceasta, dar…Da! S-a întâmplat cu adevărat!

El a fost un coleg pentru mine pentru o lungă perioadă de timp și ne-am construit o relație bazată pe sentimente pozitive în timp ce am muncit împreună. Este o persoană foarte drăguță și de încredere, care m-a susținut multă vreme și mi-a transmis mereu încurajări, spunându-mi că sunt uimitoare.

Deoarece UAENA mă urmărește întotdeauna cu cea mai mare atenție, cred că trebuie să simte faptul că mă aflu într-o perioadă în care mă simt confortabilă din punct de vedere emoțional și mă descurc bine. De asemenea, cred că mândria și pasiunea mea crește în aceste zile, deoarece am un iubit bun care mă complimentează de aproape.

Din moment ce ați aflat cu toții acum, vreau să vă spun că ne vom întâlni în liniște și nu-mi voi îngrijora fanii! Îmi pare rău că v-am surprins așa și îmi cer scuze. Mulțumesc tuturor fanilor care m-au felicitat și m-au întrebat cum mă simt. Nu am scris atât de mult, dar m-am gândit mult la aceste cuvinte, mai ales că noul an a sosit deja. Am început să scriu în 2022, dar acum este 2023.

La mulți ani tuturor! În 2022, care a devenit anul trecut, am fost atât de fericiă că v-am cunoscut și v-am văzut pentru prima oară pe unii dintre voi. Nu voi uita niciodată acele momente copleșitoare de fericire. Vă mulțumesc sincer că v-ați distrat alături de mine și că ați fost aici încă un an! Voi merge înainte și nu voi fi leneșă nici anul acesta! La mulți ani încă o dat, UAENA. Când vă veți trezi din somn, va fi deja noul an. Somn ușor! Vă iubesc!”

Mai jos aveți scrisoarea lui Lee Jong Suk!

Bună ziua! Sunt Lee Jong Suk.

Nu am reușit să scriu un mesaj de mulțumire fanilor după ce am câștigat acel premiu, așa că împărtășesc această scrisoare cu întârziere. Scriu aici pentru prima oară după ceva timp….

Îmi pare foarte rău că v-am suprins așa la sfârșitul anului. Mulțumesc tuturor fanilor care au strigat urale și m-au aplaudat la evenimentul „Drama Awards”, astfel încât să nu-mi pierd încrederea. Ceea ce voiam să vă spun tuturor este că sunt atât de recunoscător fanilor care îmi trimit apreciere și sprijinul lor constant, chiar dacă îmi lipsesc multe și încă sunt timid, deși am îmbătrânit. Am uitat aceste cuvinte importante pentru că am devenit emoționat în timp ce îmi țineam discursul. Scuze și vă mulțumesc încă o dată.

Cu siguranță ați fost surprinși după ce ați văzut articolele de astăzi…Despre acea iubită din articolele postate. Ne-am întâlnit prima dată când aveam aproximativ 20 de aniși pentru mine a fost dragoste instantă, dar am regretat mai târziu că nu a putut fi atinsă. Am fost prieteni mult timp, iar acum totul s-a rezultat aici. Hm…Aș vrea să explic mai bine asta….

Cum să vă spun? Chiar și atunci când munceam din greu, ea a fost o existență ciudată care îmi ocupa întotdeauna un colț al inimii. Cred că fanii mei vor înțelege dacă spun că ea a fost asemenea lui Kang Dan I (personaj din drama „Romance is a Bonus Book”) pentru mine. Este o persoană uimitoare care mă ajută în drumul și preocupările mele. Este cineva pe care mă pot baza și, deși este mai tânără decât mine, uneori se simte că ea este cea mai în vârstă. Este o persoană pe care vreau să o protejez.

Acum mă face să vreau să fiu o persoană mai bună. Ar fi trebuit să prezint mai bine, dar este prima dată pentru mine când fac asta, așa că mă tem că fanii ar fi putut fi cu adevărat surprinși și poate puțin supărați. Sper că ne veți întâmpina cu căldură.

Am fost atât de recunoscător pentru dragostea și sprijinul pe care le-ați transmis în acest anîn care s-au petrecut multe. M-am bucurat că ne-am putut revedea. La mulți ani și vă voi iubi mereu.”

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s