Apar poze noi cu Jin de la antrenamentele din armată

[SBS Star] Some Photos of BTS JIN Training Hard at the Recruit Training Center Get Unveiled

Armata arată cât de tare se antrenează Jin din BTS.

Pe 6 ianuarie, Administrația Armatei sud coreene a distribuit fotografii cu Jin de la o sesiune de antrenament recentă  din Yeoncheon, Gyeonggi-do. Printre fotografii, erau două fotografii cu Jin care făcea un antrenament intensiv împreună cu colegii săi soldați.

Prima fotografie îi arătă pe alți soldați turnând apă peste fața roșie a lui Jin Se poate presupune că această poză a fost făcută după ce a făcut un antrenament CBR (chimic, biologic, radiologic), deoarece fața ta tinde să se înroșească în cursul acestui antrenament special.

În fotografia următoare, Jin arunca o grenadă în timp ce se antrena.

Fanii au observat în prima fotografie că pe pieptul lui Jin o insignă cu numele lui pe care scria „șeful unității”. În timpul antrenamentului la centrul de pregătire a recruților, câte un soldat din  fiecare unitate devine liderul unității pentru cele cinci săptămâni pe care le vor petrece antrenându-se împreună.

De obicei, cel care dorește să devină lider se propune singur la începutul pregătirii de bază, așa că probabil Jin însuși a cerut această poziție – și nu a avut competiție cu siguranță.

 

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s