Zuny din Ladies’ Code e chelneriță la restaurant și cafenele + încă este traumatizată de accident

Membra Ladies Code, Zuny (Kim Joo Mi) a oferit o actualizare fanilor prin canalul de YouTube „Geun Hwang Olympic”.

Pe 10 ianuarie, canalul de YouTube a postat un nou video cu titlul „(Întâlnire cu Zuny) Servind la restaurante și cafenele… actualizări despre vocalista din Ladies Code… a trecut ceva vreme”. În video, Zuny vorbește cu ce s-a ocupat în acești ani.

După debutul în 2013, Ladies Code era printre cele mai anticipate trupe rookie feminine în lumea kpop. Fetele au primit atenție pentru melodiile lor catchy și talentele vocale. În anul 2014, grupul a ajuns într-un accident de mașină grav, care a luat viața a două membre și a rănit fizic și emoțional celelalte trei membre. Ashley, Sojung și Zuny au decis să revină la viața de idoli ca trio, ultima lansare fiind „Set Me Free” în anul 2019.

Au trecut trei ani de când Zuny a apărut în public, iar acum a dezvăluit că în tot acest timp ea a lucrat la cafeneaua și restaurantul unui cunoscut. Ea a dezvăluit că încă este traumatizată de acel accident, întrucât ea încă ține minte tot ce s-a întâmplat în acea zi: „Mă deplasez cu trenul când merg în orașul de baștină. Încă îmi este greu să merg cu mașina în zilele ploioase. Dacă mașina accelerează chiar și un pic, îmi dau seama că îmi e greu să respir, iar inima vrea să fugă.” Apoi a adaugat: „Motivul pentru care nu pot merge cu autobuzul este viteza, când autobuzul se oprește brusc, încep să transpir.”

Zuny a mai spus că nu s-a aventurat pe afară un an întreg după accident și a rămas acasă, iar în prezent încă îi este dor de EunB și RiSe. A mai explicat că colegele de grup încă se tratează și pot acum să își amintească de vremurile când toate promovau împreună.

La urmă, Zuny a dezvăluit că a semnat cu o nouă agenție și plănuiește să revină la activități, pregătind conținut pentru YouTube cu titlul „Zuny’s Late Night Restaurant”. În aceste serii, Zuny va prepara rețete culinare și băuturi complimentare. De asemenea, ea se pregătește să revină în calitate de actriță și intenționează să promoveze cu numele ei real Kim Joo Mi.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s