Jimin de la BTS este cel mai nou ambasador global al Dior + fotografiile arată potrivirea perfectă

CNN: „Dior l-a numit pe starul BTS Jimin drept ambasador global al mărcii, o mișcare care semnalează și mai mult importanța tot mai mare a Coreei de Sud pentru cele mai mari case de modă de lux din lume.”

Anunțând luni parteneriatul prin intermediul rețelelor de socializare, Dior a declarat că numirea sa „solidifică” prietenia cântărețului cu casa de modă franceză și „continuă legătura” cu directorul artistic de îmbrăcăminte pentru bărbați Kim Jones, care a creat anterior ținute de scenă pentru BTS.

Postarea a fost însoțită de imagini care înfățișează pe vedeta în vârstă de 27 de ani într-o serie de look-uri din colecția Vară 2023 a mărcii. Jimin „exemplifică spiritul atemporal și singularitatea Dior”, a adăugat anunțul.

Vestea vine pe măsură ce Dior își extinde prezența în Coreea de Sud, care cheltuiește în medie 325 de dolari de persoană pe an pe bunuri personale de lux – cea mai mare cifră din lume, potrivit Reuters, citând analiștii de la Morgan Stanley (un articol complet pe acest subiect găsiți aici.). 

Anul trecut, casa de modă a găzduit pentru prima dată un show în Coreea, prezentând colecția sa de toamnă 2022 unui public plin de stele la Seul, din care au făcut parte  Jisoo din BLACKPINK, un alt ambasador al Dior, dar și alte vedete, printre care patinatoarea Kim Yuna și rapperul  Jay Park.

Într-o declarație anterioară evenimentului din mai, președintele și CEO-ul Christian Dior Couture, Pietro Beccari, a declarat că marca „formează noi legături puternice” cu Coreea de Sud.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s