Nouă idoli născuți în anul iepurelui dezvăluie ce planuri au pentru anul 2023

골든차일드 홍주찬, 김동현, 세븐틴 디노(위 왼쪽부터). (여자)아이들 우기, 케플러 샤오팅, 마시로(가운데 왼쪽부터), 투모로우바이투게더 연준, 트레저 최현석, NCT 마크(아래 왼쪽부터) /각 소속사 제공

Nouă idoli născuți în anul iepurelui, printre care Yeonjun, Dino și Mark dezvăluie ce planuri au ei pentru anul 2023.

Printre activități și perioade de pauză, printre pregătiri pentru lansări de albume și antrenamente, idolii sunt destul de ocupați de-a lungul anului. Întrucât 2023 este anul iepurelui, câțiva idoli născuți în anul iepurelui au răspuns, într-un mic interviu pentru revista „The Fact”, la întrebarea „Ce dorești să obții în anul 2023?”

Hong Joochan din Golden Child: „Vreau să am tot mai multe concerte. În anul 2022, Golden Child a ținut cu succes două turnee peste hotare, dar în anul 2023 îmi doresc să întâlnesc mulți fani Goldenness din țară. De asemenea, vreau să merg într-o călătorie liniștită, să simt vântul și aerul naturii.”

Kim Donghyun din Golden Child: „Îmi doresc un concert cu Golden Child. În prezent învăț tot mai mult arta actoriei, deci dacă voi avea șansa pentru activități individuale îmi doresc să încerc un rol de actorie. Vreau și să călătoresc, dar îmi doresc foarte mult să am activități individuale.”

Dino din Seventeen: „Sunt multe lucruri pe care vreau să le fac în acest an, dar, din partea mea, îmi doresc să lansez o piesă solo cu o coregrafie, ca să pregătesc o evoluție pe care să o savurați. Când voi avea o perioadă de pauză, mă voi concentra mai sârguincios pe activitățile individuale.”

Yuqi din (G)I-DLE: „Îmi doresc ca în acest an să țin un concert în China, alături de (G)I-DLE. Vreau să-mi petrec timpul liber alături de părinți, călătorind în mai multe țări.”

Xiaoting din Kep1er: „În doresc ca în acest an echipa mea (Kep1er) să aibă șansa să țină concerte peste hotare. Și să facem multe poze. Îmi doresc să vizitez Săptămâna Modei, dacă voi avea șansa, iar în timpul liber vreau să merg în țara mea de baștină.”

Mashiro din Kep1er: „Îmi doresc să mă dezvolt personal, ca să fiu în stare să fac și mai multe. Nu știu dacă am un loc specific unde vreau să călătoresc, dar decât să merg în altă țară, mi-ar face plăcere să vizitez insula Jeju!”

Yeonjun din TXT: „Personal, îmi doresc să lansez o melodie solo. Dacă voi avea timp liber, mi-aș dori să călătoresc cu familia sau cu prietenii.”

Choi Hyun Suk din TREASURE: „Îmi doresc să mai lansez un album în cadrul grupului, dar și un album solo. Pentru că eu, alături de colegii mei de grup, avem intenția de a crește ca artiști, mereu, când le vorbesc fanilor, le spun că doresc să le arăt cât de mult putem să creștem alături de fani. Tot mai mult, îmi doresc să arăt lumii partea mea de artist. 

„Vreau să încerc să merg la un local cu tematica jazz cu prietenii. Când eram mai mic mergeam deseori împreună cu prietenii, însă recent nu prea am avut ocazia, deci îmi doresc să merg la stadion și să susțin, alături de prietenii mei. De asemenea, recent sunt interesat de muzica jazz și o ascult tot mai mult. Ascultând multe melodii jazz, îmi doresc să învăț muzica jazz.”

Mark din NCT: „Mi-ar face plăcere să prezint persoanelor care mă urmăresc un an pe care să-l trăiesc cât mai diferit dar fericit~ vreau să văd cât mai des zâmbetele pe fețele fanilor NCTzen! Îmi doresc să întâlnesc fanii din toată lumea, alături de grup. Îmi doresc să umplu acest an cu muzică mai bună, poate un album și multe evoluții!

Personal, în timpul de pauză vreau să fac multe lucruri pe care nu pot să le fac în timpul promoțiilor. Când am timp vreau să mă organizez, să trec la acele hobby-uri pe care nu le-am putut să le fac și să-mi trăiesc viața de zi cu zi. Recent, îmi place să joc basketball!”

sursa: daum

2 gânduri despre „Nouă idoli născuți în anul iepurelui dezvăluie ce planuri au pentru anul 2023

  1. Mihaela Dima

    Mai bine ți ai face și o iubită de vârsta ca să fi fericit cu cineva care ține la tine și să te placă așa cum ești că până la urmă ești și tu un adult tânăr și mare, și nu stai să fi un câine ascultător pentru stăpânul tău care este de fapt CEO-ul tău de la Compania Pledis

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s