Kim Min Kyu, mare preot într-o viață anterioară, este hotărât să fie un idol de succes în teaserul „The Heavenly Idol”

Watch: Kim Min Kyu Is Determined To Succeed As An Idol Despite Threats From His Former Life As High Priest In “The Heavenly Idol” Teaser

Kim Min Kyu, un fost mare preot care se trezește captiv în corpul unui idol ratat, va fi ajutat de fana sa devenită și managerul trupei sale, Go Bo Gyeol, să se pregătească pentru a deveni un idol de succes.

Bazat pe un webtoon popular și pe un roman web, „The Heavenly Idol” de la tvN este o dramă de tip fantezie cu Kim Min Kyu în rolul Marelui Preot Rembrary, care se trezește brusc într-o zi în corpul lui Woo Yeon Woo, un membru al grupului de idoli fără succes Wild Animal.

Cel de-al treilea teaser recent lansat pentru „The Heavenly Idol” prezintă lupta amuzantă dintre Marele Preot Rembrary și idolul Woo Yeon Woo, care și-au schimbat trupurile în mod misterios. Calm, Marele Preot Rembrary le sugerează să se întoarcă la sinele lor original, dar Woo Yeon Woo refuză repede.

Woo Yeon Woo aleargă disperat să rămână preot, în timp ce Marele Preot Rembrary nu are de ales decât să se adapteze la noua sa viață de idol fără succes dacă vrea să supraviețuiască. El o face cu ajutorul lui Kim Dal (Go Bo Gyeol), fanul numărul 1 al lui Woo Yeon Woo, care devine managerul grupului Wild Animal.

Cu toate acestea, aceasta se dovedește a fi o sarcină destul de grea.  Vedem cum Marele Preot Rembrary se luptă să înțeleagă coregrafia grupului, stă stângaci pe scenă în mijlocul spectacolului și șochează cu încercarea lui ratată de a interpreta. În plus, Marele Preot Rembrary este îngrozit să vadă salata care i se dă grupului să mănânce, și chiar se întrebă dacă li s-a dat din greșeală hrană pentru păsări.

Cu timpul însă, Marele Preot Rembrary începe să înțeleagă noua sa carieră și își exprimă cu încredere hotărârea de a reuși. El își acceptă soarta neașteptată, comentând: „Cu siguranță că a fi un idol este calea mea”, în timp ce Kim Dal și angajații agenției îl încurajează cu mândrie.

Sfârșitul clipului prezintă prima apariție a lui Lee Jang Woo ca Shin Jo Woon, care este posedat de Regele Întunericului. El amenință în mod misterios cu un zâmbet: „Hai să ne distrăm și pe lumea asta”. Ochii lui strălucesc roșii, în timp ce apar scurte imagini cu Marele Preot șocat, ridicând întrebări despre legătura lor.

„The Heavenly Idol” are premiera pe 15 februarie.

 

Sursa: soompi

 

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s