Se pare că Song Joong Ki locuiește deja cu soția și familia ei la casa lui din Itaewon + plănuiește o nuntă

Song Joong Ki Reportedly Already Living with His Wife & Her Family at His Home in Itaewon

Actorul Song Joong Ki se bucură de viața sa de proaspăt căsătorit alături de soția sa, fosta actriță britanică Katy Louise Saunders și familia ei, la casa lui din Itaewon, Seul. Agenția confirmă pregătirile de nuntă.

Astăzi, Song Joong Ki a anunțat că a devenit soț și că va deveni tată prin intermediul comunității sale oficiale de fani.

În urma scrisorii, agenția lui Song Joong Ki, HighZium Studio, a confirmat că scrisoarea actorului este adevărată și că el intenționează să organizeze o ceremonie de nuntă mai târziu, deși nu a fost stabilit nimic încă.

Câteva ore mai târziu, portalul Dispatch a lansat un reportaj despre Song Joong Ki și Katy Louise Saunders.

În acest raport, Dispatch a declarat că Song Joong Ki și Katy Louise Saunders s-au întâlnit în Italia, după ce el a încheiat filmările dramei tvN „Vincenzo” acolo; bârfe au circulat anterior care afirmau că ea a fost profesoara lui de italiană pentru „Vincenzo”, dar se spune că știrea este falsă.

Primăvara trecută, Katy Louise Saunders a venit în Coreea și a început să locuiască cu Song Joong Ki la casa lui din Itaewon.

Casa lui din Itaewon este o casă de 20 de miliarde de woni (aproximativ 16 milioane de dolari), care a fost terminatvă cu doar un an în urmă, în februarie 2022.

La sosirea ei, Song Joong Ki a angajat imediat un interpret de engleză-coreeană, astfel încât ea să se simtă confortabil să meargă prin oraș în timp ce el era ocupat cu munca lui.

Când a rămas însărcinată, el i-a adus părinții la Seul; toți locuiesc în prezent împreună la casa lui din Itaewon.

La începutul acestei luni, Katy Louise Saunders și mama ei au fost văzute cumpărând produse de la o marcă de produse pentru bebeluși din Apgujeong.

 

Surse: sbs star, allkpop

 

Publicitate

2 gânduri despre „Se pare că Song Joong Ki locuiește deja cu soția și familia ei la casa lui din Itaewon + plănuiește o nuntă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s