Agenția lui Song Joong Ki neagă zvonurile despre nunta din martie și nu dezvăluie data nașterii copilului

După anunțul brusc al căsătoriei lui Song Joong Ki, au apărut multe zvonuri care afirmă că soția actorului mai are foarte puțin timp până la naștere și că nunta celor doi va avea loc în luna martie.

Pe 30 ianuarie, Song Joong Ki a surprins publicul anunțând că s-a căsătorit cu actrița britanică Katie Louise Sanders, la aproape două luni după ce a anunțat public relația cu ea. Mai mult, el a dezvăluit că noua lui soție este deja însărcinată – dar nu a dat informații cu privire la data nașterii.

Imediat după, au apărut noi informații despre viața din ultimul an a cuplului, dar și multe speculații, publicul fiind avid să afle când va naște noua soție a actorului și când va avea loc ceremonia nunții – circulând informații cu privire la faptul că nunta este deja programată pentru luna martie.

HighZum Studio, agenția care îl reprezintă pe actor, a lansat o declarație de presă oficială pe 31 ianuarie. În declarație, agenția a respins zvonurile, comentând: „Nunta este planificată, dar nu va fi în martie. Deocamdată nu s-a decis nimic. În ceea ce privește nașterea copilului, este greu de oferit orice confirmare, deoarece este o chestiune privată”.

Având în vedere însă faptul că deja socrii actorului sunt în Coreea și locuiesc cu cuplul de proaspăt căsătoriți, dar și faptul că Katie Louise Sanders a fost văzută de mai multe ori la cumpărături pentru haine de copii, ne putem gândi că sorocul nu este chiar atât de departe.

Song Joong Ki

Sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s