Jaemin din NCT Dream vorbește despre gândirea sa și altele

NCT DREAM’s Jaemin Talks About The Greatest Indicator Of His Growth, Person He Wants To Become, And More

Artistul a fost invitat să participe la un pictorial realizat de revista Marie Claire Korea!

După realizarea ședinței foto individuale, Jaemin din NCT Dream a discutat despre pariciparea trupei în cadrul proiectului agenției SM Entertainment, anume „2023 SMTOWN LIVE: SMCU PALACE @KWANGYA” și alte activități promoționale.

Acesta a spus: „Ca să fiu sincer, nu am făcut niciodată nimic special pentru a sărbători acest tip de zile, cum ar fi și Crăciunul sau Anul Nou. De aceea, nu mi-am făcut deloc planuri pentru noul an, deși mi se pare o idee bună. Dacă fac asta, îmi voi putea păstra întreaga imagine ca amintire pentru mine și alți oameni. Procesul poate fi și distractiv. Această ședință foto de astăzi mi se pare mai introductiv pentru Anul Nou decât numărătoarea inversă pe care o spun oamenii în ultima zi (a anului).”

După ce a explicat modul în care gândirea sa s-a schimbat odată cu trecerea anilor, Jaemin a fost întrebat despre planurile sale de viitor. El a răspuns: „Lista mea de dorințe a rămas relativ aceeași. Sunt genul care planifică o mulțumie de lucruri mărunte. Anul acesta, pe lângă dorința de a deveni mai buni la snowboarding, îmi doresc să existe mai multe oportunități de a ne întâlni cu fanii, așa că mă gândesc la ei pe scenă!”

Având în vedere faptul că obiectivele sale sunt foarte realiste, idolul a discutat despre modul în care această mentalitate îl ajută să evolueze. El a explicat: „Uitându-mă la NCT, observ evoluția trupei atunci când formatul concertelor se schimbă și când ne întâlnim cu fanii Seasony!”

Mai apoi, a adăugat: „Personal, îmi place evoluția noastră în timp ce ne înregistrăm vocile. În trecut, nu aveam nicio idee legată de îmbinarea vocilor cu linia melodică și rezultatul final. Nu aveam idee cum să-mi folosesc vocea. După ce am urmat indicațiile compozitorului, am început treptat să înțeleg. În prezent, când primim o melodie nouă, pot prezice cu ușurință cum va suna fiind completă. Când mă gândesc la asta, realizez cât am evoluat.”

Despre ceea ce îi determină dezvoltarea, el a spus: „Când eram stagiar, competiția mă motiva. După aceea, complimentele au început să mă determine. În prezent, este vorba de recunoștința fanilor. Nu este ușor să îi văd și să ne oferim sprijinul reciproc. ”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s