Daesung de la BIGBANG, Eunkwang de la BTOB, CNU de la B1A4 și Jo Yoon Woo vor apărea împreună într-un show tv

BIGBANG’s Daesung, BTOB’s Eunkwang, B1A4’s CNU, and Jo Yoon Woo To Guest Together On Channel A Variety Show

Prieteni în viața reală, Daesung de la Big Bang, Eunkwang de la BTOB, CNU de la B1A4 și Jo Yoon Woo vor petrece timpul împreună într-un show tv al postului Channel A.

Pe 1 februarie, postul Channel A a anunțat: „Daesung de la BIGBANG, Eunkwang de la BTOB, CNU de la B1A4 și actorul Jo Yoon Woo apar ca invitați la „Cohabitation, Not Marriage”. Ei au adăugat: „Data difuzării nu a fost încă decisă, dar ei au va apărea alături de un cuplu. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare să vedeți cu ce cuplu vor fi asociați.”

Cele patru vedete au devenit prieteni apropiați în timp ce își  serveau patria împreună în armată. Această apariție este deosebit de importantă pentru Daesung, deoarece marchează primele sale activități din industria divertismentului din ultimii patru ani. În plus, „Cohabitation, Not Marriage” este primul său show de varietate din ultimii șase ani și prima sa activitate de la despărțirea de agenția sa YG Entertainment, în decembrie 2022.

„Cohabitation, Not Marriage” este o emisiune de divertisment care urmărește cuplurile din viața reală care se mută împreună înainte sau în loc să se căsătorească.

 

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s