Lisa din BLACKPINK și-a cumpărat o vilă de peste 6 milioane USD de una din cele mai mari familii de chaeboli din Seul

Potrivit presei de business din 1 februarie, Lisa de la BLACKPINK a cumpărat o vilă luxoasî situată în Seongbuk-dong, Seul, cu aproximativ 6 milioane de USD, de la unul din membrii familiei de chaeboli care deține imperiul LOTTE.

Proprietatea are aproximativ 2100 de metri pătrați, având un etaj deasupra solului și două niveluri subterane și este binecunoscută ca fosta casă a lui Jang Seon Yoon, nepoata fondatorului Corporației Lotte, Shin Kyuk Ho. Jang Seon Yoon a achiziționat terenul pe care este construită proprietatea în 2014, iar vila de lux a fost finalizată în aprilie 2016. Familia lui Jang a locuit în casă timp de aproape 7 ani.

Lisa a contractat inițial această vilă în iulie 2022, înainte ca plățile integrale ale contractului să fie finalizate la 30 ianuarie 2023.

Seongbuk-dong este din punct de vedere istoric un cartier reprezentativ al celor mai bogati și mai puternici din Coreea de Sud. Vedete de top precum Bae Yong Joon, Lee Seung Gi și altele sunt în prezent rezidenți în Seongbuk-dong.

Image

 

Sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s