Cho Seung Woo este un avocat de divorțuri deosebit în „Divorce Attorney Shin”

Cho Seung Woo Is An Unusual Divorce Lawyer With A Painful Past In “Divorce Attorney Shin”

K-Drama „Divorce Attorney Shin” dezvăluie poze cu eroul principal, interpretat de Cho Seung Woo – un personaj atipic .

„Divorce Attorney Shin” este bazat pe un webtoon popular și va spune povestea unui avocat de divorțuri talentat pe nume Shin Sung Han (cuvântul „shinsunghan” înseamnă „sacru” în coreeană).

Cho Seung Woo va juca rolul lui Shin Sung Han, un pianist care s-a născut într-o familie bogată și a crescut bucurându-se de toate avantajele vieții. Datorită talentului și inteligenței sale, Shin Sung Han ajunge profesor la o universitate din Germania, la vârsta de treizeci de ani, dar tocmai când pare că are totul mergea bine pentru el, află o veste șocantă care îi schimbă viața pentru totdeauna.

După ce și-a pierdut pofta de viață, Shin Sung Han își schimbă brusc cariera și începe să studieze pentru a deveni avocat. Lăsând deoparte viața anterioară de artist, în care i-a plăcut muzica și vinul bun, pianistul devine un avocat de divorțuri ale cărui gusturi și stil de viață nu puteau fi mai diferite de cele ale tinereții sale.

Fotografiile proaspăt lansate din drama viitoare evidențiază contrastul dintre stilul de viață trecut al lui Shin Sung Han și stilul său actual, avocatul bând soju dintr-un pahar de vin în timp ce mănâncă niște pachețele de brânză acasă. O altă fotografie oferă un indiciu al personalității excentricului avocat, Shin Sung Han arătând amuzant de inconfortabil când un client recunoscător îl îmbrățișează de bucurie.

„Divorce Attorney Shin” va avea premiera pe 4 martie.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s