DIOR arată imagini din culisele vizitei lui Jimin de la Paris

Casa de modă DIOR satisface puțin curiozitatea publicului cu noi filmări ale momentelor petrecute de Jimin la Paris pentru Săptămâna Modei.

În filmulețul postat, Jimin este filmat în apartamentul său din hotelul de lux de la Paris, de lângă Arcul de Triumf, unde a primit mai întâi un plic cu o invitație la prezentarea de modă DIOR. Aceasta conținea și multe cadouri-supriză, pe care idolul a fost invitat să le descopere.

Ascuns sub capacul pianului, se afla un binoclu luxos, auriu și sidef, de teatru, pentru a urmări mai bine show-ul. Jimin s-a uitat apoi de la balcon prin binoclu către Turnul Eiffel. comentând că a auzit că în fiecare zi, în turn, cineva este cerut în căsătorie.

În dulapul din cameră se afla un alt cadou, un costum DIOR pe care el l-a îmbrăcat, și, după ce a văzut și un rucsac din ultima colecție a casei de modă, el a plecat la show-ul Dior pentru colecția toamnă/iarnă 2023. 

Show-ul a prezentat colecția concepută de designerul  Kim Jones, directorul creativ al brandului DIOR Homme, și cel care a stat în spatele ideii de a crea piese unicat de scenă pentru membrii BTS, pentru turneul mondial al grupului intitulat Love Yourself .

Apoi filmulețul îi reacțiile uimite ale lui Jimin de la show-ul DIOR, lăudând viziunea lui Kim Jones, și modul în care a combinat modernismul cu piesele mai vechi din colecția DIOR. Piesele pe care le-a apreciat cel mai mult au fost jachetele cu umeri lăsați din colecția Yves Saint Laurent din 1959.

Aveți mai jos filmulețul complet:

Totodată, vă invităm să admirați și noi poze oficiale de la DIOR:

 

 

Sursa: koreaboo

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s