Coreenii au reacții mixte cu privire la stilul actriței Park Eun Bin de la un eveniment recent

news-thumbnail

Ce părere aveți despre rochia actriției Park Eun Bin pe care a purtat-o la „Critics Choice Awards” din SUA? Coreenii sunt și nu sunt încântați. Haideți să vedem motivele lor.

Pe 29 ianuarie, Park Eun Bin a împărtășit fotografiile făcute la evenimentul „28th Annual Critics Choice Awards” din Los Angeles. Pentru ceremonie, actrița s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, de culoare albastru, cu o pelerină transparentă și cristale.

Deși nu era identică, mulți au susținut că rochia semăna cu cea a Elsei din seria„Frozen”. Park Eun Bin arăta frumos și a furat lumina reflectoarelor în acea seară. Cu toate acestea, mulți internauți coreeni s-au întrebat dacă rochia a fost cea mai bună alegere.

În comunitățile online, internauții au păreri împărțite despre apariția lui Park Eun Bin de la eveniment. Unii au comentat: „Arăta ca o Elsa vie”, „Strălucea în rochia aceea”, „Îmi place foarte mult rochia ei, este perfectă pentru ea”.

Iată însă și alte comentarii „Nu este cea mai bună rochie, dar e în regulă”, „Cred că stilistul ei trebuie este un anti-fan”, „Nu e Halloween, totuși, de ce a făcut cosplay ca Elsa”, „Nu știu, pur și simplu nu-mi place rochia” etc.

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s