B.I demisionează din funcția de șef al agenției 131 + modifică programul de lansare a albumului său

B.I a renunțat la funcția de șef al agenției sale 131 Label. Aflații mai jos explicațiile oferite de companie.

Pe 3 februarie, 131 Label a anunțat oficial că B.I își va părăsi poziția din firmă pentru a se concentra pe muzica sa, în timp ce casa de discuri va fi condusă de o echipă nou-nouță de „profesionisti în domeniul divertismentului”.

Agenția a mai anunțat că, deși B.I plănuise inițial să înceapă anul lansând global albumul său „Love or Loved Part.2”, acum își va schimba programul de lansări pentru a reveni cu cel de-al doilea album de studio. B.I a lansat anterior „COSMOS”, prima jumătate a celui de-al doilea album al său de studio, în 2021.

Potrivit 131 Label, cel de-al doilea album de studio al lui B.I va fi lansat în prima jumătate a anului 2023, în timp ce „Love or Loved Part.2” va fi lansat în a doua jumătate a anului.

Declarația completă în limba engleză a 131 Label (care prezintă diferențe minore față de versiunea coreeană) este următoarea:

 

Salutare tuturor, acesta este Label 131.

Am dori să facem un anunț cu privire la o schimbare care are loc în operațiunile companiei, precum și în programul de lansare a albumului lui B.I.

1. Schimbarea direcției în operațiunile companiei

Începută ca o agenție independentă de către B.I, 131 a făcut progrese și expansiuni semnificative în operațiunile de afaceri anul trecut prin recrutarea artistului hip-hop Reddy și acordând o mare atenție dezvoltării artiștilor. Cu aceasta ca bază, 131 Label este acum pregătit să restructureze agenția într-un sistem de management operat de profesioniști din domeniul divertismentului, pentru a-l sprijini pe deplin B.I și eforturile sale creative ca producător și artist. Odată cu această schimbare, companiei noastre i se va alătura un grup divers de profesioniști cu experiență în publicare, producție, managementul artiștilor și multe altele, ceea ce va stabiliza dezvoltarea și creșterea afacerii 131 Label, și va stabili de asemenea și mediul ideal pentru artiști și producători pentru ca ei să se concentreze asupra muzicii și promoțiilor aferente.

2. Schimbarea direcției în programul de lansare a albumului B.I

B.I a lucrat continuu non-stop pentru o perioadă lungă de timp, completând seria sa globală de proiecte de albume „Love or Loved”. După lansarea și promovarea „Love or Loved PT.1” anul trecut, artistul a dat totul pentru finalizarea celui de-al doilea album de studio, precum și simultan pentru „Love or Loved PT.2” .

Decizia de a împărți „Love or Loved ” în două părți a luat naștere din intenția și dorința artistului de a-și exprima cele mai transparente gânduri pe tema iubirii. În plus, el a articulat o poveste introductivă despre neînfricarea și naivitatea tinereții în „COSMOS”, jumătate din cel de-al doilea album al său de studio, bazat pe ideea iubirii eterne. După doi ani întregi în care și-a pus accentul pe subiect, am dori să anunțăm astăzi că, după o lungă discuție internă, B.I va trece acum la poveștile sale despre „a fi iubit” (timpul trecut). Asta pentru ca să putem transmite mai bine povestea lui despre tinerețe și dragoste tuturor ascultătorilor, inclusiv dragilor noștri ID.

Și astfel, în loc de planul nostru menționat mai sus de a începe anul cu lansarea globală a  albumului său „Love or Loved PT.2”, artistul își va lansa cel de-al doilea album de studio și își va exprima mai întâi părerea despre „dragoste” până la finalizarea completă a acestui proces, înainte de a trece la timpul său trecut, care va fi lansat în a doua jumătate a anului.

Vă rugăm să continuați să îl iubiți și sprijiniți pe B.I în efortul său de a reda aceste două povești pe tot parcursul anului. Mulțumim foarte mult.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s