BLACKPINK, J-Hope din BTS și DAWN sunt incluși în lista „Cei mai stilați 25 de artiști din 2023” de la Rolling Stone

BLACKPINK, BTS’s J-Hope, And DAWN Make Rolling Stone’s List Of “The 25 Most Stylish Musicians Of 2023”

Mai mulți artiști k-pop au fost incluși în lista „Cei mai stilați 25 de artiști din 2023”, realizată de Rolling Stone!

Revista americană a publicat lista anuală a celor mai stilați artiști ai anului. Persoanele care au votat provin din „lumea modei, a muzicii și a culturii”, selectând și clasând muzicienii pe care fiecare dintre ei i-a considerat cei mai stilați.

BLACKPINK s-a clasat pe locul 6 în acest an, revista lăudând abilitatea membrelor de a „echilibra ținutele stradale, glamour și rock & roll în același timp.” Rolling Stone a scris: „Stilul lor continuă să evolueze odată cu timpul. În timp ce lumea modei se întoarce în anii 1990 și 2000, ele sunt mereu cu un pas înainte… este clar că nicio altă trupă de pe planetă nu s-a înțeles atât de bine cu moda de lux.

DAWN a intrat în listă pe locul 16. „Rapperii coreeni au unele dintre cele mai bune stiluri, iar DAWN este în frunte”, a scris Rolling Stone. „Anul trecut, artistul în vârstă de 28 de ani a trecut la o coafură roșu aprins, care se potrivește perfect cu ținutele sale florale și combinațiile de culori îndrăznețe, cu accesoriile sălbatice și aproape demodate pe care le preferă și cu abilitatea sa de a se transforma în orice persoană prin intermediul hainelor.

În cele din urmă, J-Hope din BTS a ocupat locul 21 pe lista pentru 2023. Rolling Stone a scris: „Fiind primul membru BTS care a lansat un album solo… J-Hope a înțeles că așteptările au fost foarte mari atunci când a urcat pe scenă singur pentru prima dată, la Lollapalooza. Deloc surprinzător, cântărețul a fost în top, atât cu noua sa muzică excelentă, cât și cu noul său look inedit din acea seară… J-Hope scrie un nou capitol al carierei sale, iar moda este o parte uriașă a acesteia.

Ce alți artiști ați adăuga listei?

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s