Yabuki Nako vorbește despre absolvirea din HTK48 și planurile de viitor

I really miss IZ*ONE," fans are speculating that former IZ*ONE member Nako  is being bullied by her Japanese group members | allkpop

Fosta membră IZ*ONE a acordat un interviu unei publicații japoneze, acolo unde a vorbit despre cariera de idol și planurile de viitor.

Yabuki Nako și-a anunțat oficial în octombrie 2022 absolvirea din grupul HKT48. În prezent, aceasta este ocupată cu pregătirea concertului de rămas-bun, care va avea loc pe 1 aprilie. Despre acest eveniment, Nako a spus: „Nu am niciun regret ca idol. Cred că mi-am atins toate obiectivele. Fie că a fost vorba de a cânta, fie că am ajuns la alegerile Senbatsu, fie că am fost selectată pentru AKB48. Am fost sârguincioasă în cariera mea de idol.

Aceasta a mai dezvăluit: „Știam întotdeauna că voi absolvi HKT48 la vârsta de 20 de ani. Înainte de pandemia COVID-19, toate cele 48 de grupuri au organizat petreceri de majorat pentru membrele care împlineau 20 de ani. După aceea însă, am început să mă gândesc că vreau să las ceva în urmă înainte de a absolvi HKT48. Am vrut să găsesc momentul potrivit, pentru mine, pentru fani și pentru celelalte membre.

Întrucât contractul lui Nako cu agenția Vernalassom se va încheia în data de 1 aprilie, aceasta a dezvăluit că vrea să treacă la o carieră în actorie.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s