Wonho arată cum a făcut muncă voluntară la un adăpost de câini abandonați

Misterul s-a lămurit! Wonho nu are un câine nou. În ultimul Vlog postat, el s-a filmat în timp ce îngrijea câinii de la un adăpost pentru animalele abandonate, încurajând lume să facă voluntariat pentru această cauză.

Multă vreme, fanii WENEE au crezut că Wonho are un câine nou, dar că îl ascunde, pentru că acesta fusese pozat plimbând un patruped.

Între timp, Wonho a început serviciul militar obligatoriu și agenția lui continuă să posteze pe conturile sale filmări făcute înainte de acest moment. 

Din ultima postare de pe canalul său de YouTube, vedem că Wonho a mers în mod regulat la un adăpost de câini pentru a face voluntariat. Acesta a făcut un filmuleț pentru a încuraja lumea să facă voluntariat.

Mai mult, în ziua filmării, el a mers cu toată echipa lui de la agenție pentru a ajuta cu diverse treburi: curățenie generală (spălat de boluri de mâncare, aruncat cutii, curățat cuștile cu peria etc..), plimbatul câinilor, dusul unui patruped bolnav  la medicul veterinar etc..

În videoclipul postat, Wonho a spus: „M-am oferit voluntar pentru câinii abandonați. Am vrut să vorbesc despre asta și să le arăt multor oameni serviciul care se face pentru câinii abandonați, așa că am filmat asta.” 

Cățeii de la adăpost s-au repezit și l-au salutat pe Wonho imediat ce acesta a ajuns la ei, iar el i-a mângâiat pe drăgălașii cățeluși în timp ce ei dădeau din coadă fericiți, dar și-a exprimat tristețea față de situația lor, spunând: „Îi iubesc atât de mult. Cățeii de la adăpost sunt niște micuți care au nevoie de cineva pe care să-i atingă și sunt întotdeauna în nevoie din cauza numărului mic de voluntari. Sunt convins că munca de voluntariat îi va menține pe căței curați.”.

Pe lângă modul adorabil al lui Wonho de a se purta la adăpost cu cățeii, filmarea oferă și o imagine clară asupra condițiilor în care trăiesc câinii abandonați și ce poate face un fan ca muncă de voluntariat:

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s