CEO-ul HYBE Labels nu îl vrea pe Lee Soo Man implicat în managementul și activitatea de producție de la SM Ent.

news-thumbnail

CEO-ul HYBE Labels nu vrea să îi plătească drepturi de autor lui Lee Soo Man.

Pe 14 februarie, CEO-ul HYBE Labels, Park Jiwon, a susținut un briefing la sediul HYBE cu privire la achiziția de către companie a SM Entertainment. Potrivit rapoartelor, briefing-ul a durat aproximativ 10 minute, în care CEO-ul Park Jiwon a vorbit mai mult despre proiecția achiziției.

Park Jiwon a declarat: „Respectăm pe deplin moștenirea SM. Intenționăm să asigurăm independența SM. SM este o companie care are propria sa valoare. HYBE va oferi SM resursele de care are nevoie pentru a se extinde, păstrând în același timp culoarea mprcii agenției”.

Apoi a comentat despre implicarea viitoare a lui Lee Soo Man în management și producție în cadrul agenției: „Lee Soo Man nu va mai fi implicat în afaceri de management sau producția afacerii de aici înainte. Nu intenționăm să-i plătim drepturi de autor”.

Un presupus angajat al HYBE a dezvăluit, de asemenea, prin intermediul aplicației pentru locuri de muncă Blind: „Au spus că HYBE este deja o multi-agenție și că vor garanta autonomie pentru SM. Au achiziționat SM pentru că credeau că combinarea HYBE și SM ar fi sinergetică.”

După cum s-a raportat anterior, HYBE a devenit acum cel mai mare acționar al SM Entertainment, cu 14,8% din acțiunile companiei. În martie, HYBE plănuiește să achiziționeze suplimentar 25%  din acțiunile SM Entertainment.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s