Ren își surprinde fanii din grupul de chat cu cupoane cadou pentru Ziua Îndrăgostiților

Fanii lui Ren au fost înduioșați de gestul atent al artistului cu ocazia Zilei Îndrăgostiților!

În data de 14 februarie, Ren (cunoscut și sub numele de Choi Min Gi), a intrat în trei grupuri de chat de pe Kakao folosite de fanii săi. Fără multe explicații, acesta a trimis pentru fiecare dintre ele în jur de 90-100 de vouchere digitale pentru băutura „Double Iced Choco Latte”, o cafea latte cu ciocolată care se potrivește perfect cu ziua de Sfântul Valentin. În acest fel, aproape de 300 de fani norocoși au avut parte de o zi mult mai dulce.

Idolul a scris mai apoi: „Acesta este cadoul meu pentru voi, sper să aveți o zi fericită. O zi frumoasă de Sfântul Valentin!

Printre comentariile internauților se numără: „Cât de drăguț TTTT Încă mai am cuponul pe care ni l-a dat data trecută TTTT”, „Nu-l voi folosi niciodată TTTT Îl voi prețui pentru totdeauna TTTT”, „Ce drăguț din partea lui!”, „Este cel mai drăguț cu fanii lui!”, „Nici măcar nu știam că este Ziua Îndrăgostiților până când ne-a trimis astea!!!”, „E la fel de dulce ca întotdeauna, Choi Min Gi~”, „Choco latte pentru Ziua Îndrăgostiților? Ce drăguuuț”, „De ce nu eram acolo? TTTT”, „Aww chiar își prețuiește fanii” și multe altele.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s