Un artist din Bangladesh este acuzat că a plagiat videoclipul piesei „Wild Flower” de la RM din BTS

Un artist din Bangladesh se confruntă cu un val de critici după ce a lansat cel mai nou videoclip!

Situația a început în momentul în care fanii ARMY au găsit videoclipul piesei „Harai Bohudur”, lansat recent de Shusmita Anis X Tahsan X Minar X Sajid Sarker, și au realizat că seamănă izbitor de mult cu videoclipul pentru „Wild Flower” al lui RM din BTS.

Fanii susțin că videoclipul artistului Tahsan Khan pare să  copieze în jur de 90% din temele videoclipului lui RM, iar scenele din natură și cele cu focurile de artificii sunt identice cu cele din „Wild Flower”.

Artistul a primit o mulțime de critici de la fanii BTS, care știu cât de mult a muncit RM pentru muzică și videoclip. Ulterior, canalul de YouTube a decis să închidă secțiunea de comentarii și a adăugat „Conceptul videoclipului este inspirat de Wildfire de la RM din BTS” în secțiunea de credite. Din nefericire, acest lucru a adus și mai multă furie din partea fanilor BTS, deoarece creditul inițial avea numele greșit al titlului melodiei lui RM. În loc de „Wild Flower”, artistul din Bangladesh a scris inițial „Wildfire”.

De asemenea, fanii subliniază că nu este un mod corect de a acorda credit artistului original, mai ales adăugând numele lui RM după ce a fost acuzat de plagiat. Deși videoclipul a fost editat pentru a include un link către piesa solo al lui RM, fanii rămân supărați și continuă să își exprime furia în comunitățile online și în rețelele de socializare, cum ar fi Twitter.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s