HyunaA și Dawn surprinși împreună la o galerie de artă insoțiți de prietenii lor + raspunsul agenției lui Dawn

HyunA și Dawn au fost surprinși vizitând împreună o galerie de artă, adăugând gaz pe foc la zvonurile cum că aceștia ar putea forma din nou un cuplu!

Potrivit rapoartelor de presă, HyunA și Dawn au vizitat o galerie situată în Paju, Gyeonggi-do, pe 12 februarie, pentru a lua parte la expoziția artistului Sanchae, un bun prieten al lui HyunA. Cei doi artiști au fost surprinși într-o fotografie distribuită de artistă însăși pe contul ei de Instagram, fiind însoțiți de actrița Lee Soo Jung și încă o persoană.

Contactat cu privire la escapada recentă a fostului cuplu, un reprezentant al agenției lui Dawn a dat o declarație ambiguă: „Dawn este încă în relații bune cu HyunA”. 

La începutul acestui an, HyunA și Dawn au fost prinși în zvonul conform căruia s-ar fi împăcat pe 8 ianuarie, zvon negat de ambele părți cu vehemență. Cu toate aceste, zvonuri similare au apărut din nou pe 27 ianuarie, însă fără a fi comentate de către nicio parte.

 

Sursa

 

Publicitate

Un gând despre „HyunaA și Dawn surprinși împreună la o galerie de artă insoțiți de prietenii lor + raspunsul agenției lui Dawn

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s