Introducere în „Marry My Husband” – Webtoon-ul popular transformat în K-Drama oferită lui Park Min Young

Internauții sunt foarte entuziasmați de ecranizarea la TV a webtoon-ului „Marry My Husband”, iar faptul că rolul principal i-a fost oferit lui Park Min Young crește și mai mult agitația. Aflați aici despre ce e vorba.

„Marry My Husband” spune povestea lui Kang JiWon (care ar putea fi interpretată de Park MinYoung), o tânără bolnavă în stadiu terminal care își prinde soțul, Park MinHwan, înșelând-o cu cea mai bună prietenă a ei, Jeong SuMin. Mai târziuea  este ucisă de chiar mâinile soțului când ea îl amenință că le va dezvălui secretul.

Cu toate acestea, într-o întorsătură fantastică a evenimentelor, ea revine la viață cu 10 ani în trecut, în același an în care s-a căsătorit cu MinHwan și acum caută să se răzbune împotriva soțului ei care a înșelat-o și este un abuzator în cel mai bun mod pe care îl știe – făcându-l să se căsătorească cu SuMin.

Trezită din nou la viața ei veche dar nouă, ea se întâlnește cu cunoscuții ei din trecut, inclusiv MinHwan și SuMin. Aceiași oameni care au împins-o la moarte stăteau acum în fața ei, toți nevinovați și dulci.  JiWon e șocată dar apoi se gândește la o persoană a cărei existență a rămas neclară în memoria sa – Yu JiHyeok (care va fi interpretat de Lee Yi Kyung), șeful de marketing la U&K Food, compania în care a lucrat acum zece ani.

JiWon și-l amintește pe JiHyeok ca pe un om care vorbește puțin, e demn și rezervat. Cu toate acestea, acum că îl privește din nou cu un alt obiectiv, poate vedea că este o persoană blândă, grijulie, în ciuda exteriorului său rece și indiferent. Încet, viața pe care o cunoștea începe să se schimbe pe măsură ce își face noi amintiri, în special cu JiHyeok, și învață să se îngrijească mai bine pentru a duce în cele din urmă o viață fericită, așa cum i-a promis tatălui ei.

Cu noi prieteni (adevărați) alături și știind pe deplin modul în care alegerile ei ar putea schimba viitorul, JiWon devine mai conștientă de sine și devine o femeie puternică și independentă care începe să observe frumusețea vieții ei și toți oamenii minunați pe care îi are alături, ceea ce îi permite să înflorească pe deplin ca perosoană.

Webtoon-ul prezintă creșterea și dezvoltarea ei pe măsură ce navighează în această nouă viață veche și își dă seama că merită fericirea. Astfel, Kang JiWon își rescrie propriul destin și, în acest proces, găsește dragostea vieții ei, pentru a deveni în cele din urmă fericită pentru totdeauna.

Vă tentează?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s