Comentariile lui Lee Jae Wook despre chimia dintre el și Go Yoon Jung îi înnebunesc pe internauți

Deși s-a încheiat la începutul anului, „Alchemy Of Souls” rămâne una dintre cele mai tari K-Drame care a cucerit definitiv inimile internauților.

În cea de-a doua parte a serialului care tocmai s-a încheiat, lui Lee Jae Wook (care îl interpretează pe Jang Uk) i s-a alăturat Go Yoon Jung, care a preluat rolul lui Jin Bu Yeon.

Lee Jae Wook Go Yoon Jung GIF - Lee Jae Wook Go Yoon Jung Alchemy GIFs

Alchemy Of Souls Alchemy GIF - Alchemy Of Souls Alchemy Go Yoon Jung -  Discover & Share GIFs

Chiar și atunci când camerele nu filmau, actorii și echipa au postat  fotografii foarte drăguțe. Go Youn Jung a fost prima femeie care a apărut pe contul de Instagram al lui Lee Jae Wook. În fotografii, cei doi par că s-au apropiat foarte mult, topind inimile publicului.

În timpul unei întâlniri recente cu fanii organizată de Lee Jae Wook, a reieșit că legătura dintre Jang Uk și Bu Yeon este încă în inimile tuturor. La un moment dat, organizatorii au arătat clipul sărutului fierbinte dintre cele două vedete.

Mulțimea a explodat, dar și internauții au iubit reacția lui Lee Jae Wook, deoarece aparent a devenit foarte timid când a văzut scena și chiar a trebuit să fie răcorit puțin de MC.

Și dacă asta nu era suficient, Lee Jae Wook a câștigat multă atenție și i-a făcut pe internauți să leșine cu comentariile sale recente despre colega sa.

La fel ca toți cei care au urmărit a doua parte a seriei, Lee Jae Wook și-a dat seama că zece episoade ale serialului au fost extrem de puține pentru că nu le-a dat fanilor suficient timp pentru a savura chimia dintre cele două vedete: „De data aceasta, cred că (timpul în care am lucrat împreună) în AOS Partea 2 a fost destul de scurt…

Din fericire, Lee Jae Wook a făcut să explodeze inimile fanilor „Alchemy Of Souls”, împărtășind sentimentele telespectatorilor atunci când și-a povestit dorințele pentru proiecte viitoare. În clipul care a câștigat multă atenție, actorul a împărtășit: „Mi-ar plăcea să o reîntâlnesc pentru mai mult timp într-o dramă de dragoste”.

Existând deja zvonuri că aceștia cei doi s-ar putea reuni mai devreme decât mai târziu, pentru un nou proiect tv, Lee Jae Wook pare la fel de dornic ca fanii să joace într-o altă K-dramă cu Go Yoon Jung. Dacă se va întâmpla acest lucru, cu siguranțăinternetul o va lua razna datorită chimiei lor ireale.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s