HYBE anunță că a devenit cel mai mare acționar de la SM + oferă clarificări cu privire la viitorul agenției

HYBE a anunat că a finalizat achiziția a 14,8% din acțiunile SM Entertainment și asigură încă o dată că planurile „SM 3.0” vor continua neîntrerupte.
CEO-ul HYBE Labels, Park Ji Won, a lansat o „scrisoare deschisă către fani, artiști, angajați și acționari ai SM Entertainment”, anunțând că începând cu 22 februarie, compania a finalizat achiziția integrală a 14,8% din participațiile SM Entertainment, oficial devenind cel mai mare acționar unic al agenției.

În scrisoare, HYBE Labels a asigurat încă o dată că îi va acorda lui SM Entertainment autonomie deplină asupra eforturilor sale creative, susținând strategia de creștere „SM 3.0” introdusă anterior de agenție. În plus, HYBE și-a exprimat intenția de a-și împărtăși modelul de afaceri și capacitățile de rețea cu SM Entertainment pentru a ajuta la îndrumarea activității creative unice a agenției către publicul global.

În plus, HYBE Labels a clarificat că cele două platforme de fandom afiliate cu HYBE, respectiv, Weverse și Dear U Bubble, vor continua să „concureze” în timp ce se vor extinde pe o scena globală, cu oportunități de soluții de colaborare în viitor.

Puteți citi mai jos scrisoarea completă a CEO-ului Park Ji Won, în limba engleză.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s