[CCC] Song Joong Ki denunță toate zvonurile despre soția lui

Articol: „Song Joong Ki clarifică zvonurile despre soția Katy „Totul este o minciună, cu excepția educației sale universitare”.”

Sursa: Insight via Instagram

1. [+193] Divorțul, a doua căsătorie, totul este între ei doi, așa că ceilalți trebuie doar să dăm un pas înapoi și să-i felicităm pentru căsătoria lor, mai ales cu un copil pe drum~ Nu este nevoie să răspândim ură . Doar fiți fericiți pentru ei așa cum sunt. Nu este ca și cum ar fi fiul nostru, oppa sau dongsaeng 🙌

2. [+164] Oamenii sunt prea geloși ㅋ Arată bine împreună, le doresc fericire

3. [+100] E drăguță și arată bine cu el

4. [+73] Le doresc o viață fericită

5. [+66] Nu-mi pasă

6. [+57] Song Joong Ki nu este o vulpe, de asta sunt sigur. Le doresc fericire.

7. [+33] Este destul de evident că susținătorii fostei sale soții răspândesc toate aceste zvonuri, în mod clar geloși pe faptul că noua lui soție este mai tânără decât Song Hye Kyo cu ani de zile, a absolvit o facultate prestigioasă și este rezident în Marea Britanie. Fanii ei se încurajează în mod constant unul pe altul pentru a obține cel mai bun răspuns, în timp ce îi dau jos pe alții, totul este pur și simplu nedrept!!

8. [+13] Deci nu este adevărat că a avut două căsătorii anterioare?
– [+40] Nu este. Ea nu a fost niciodată căsătorită. Sau a avut copii înainte.
– [+6] Hul;;; nu sunt sigur de ce presa a raportat atunci astfel de zvonuri false;;

9. [+2] Lăsați-i pe cei doi să trăiască fericiți… ce nevoie este de atâta de ură?

10. [+26] Bine, am înțeles

11. [+12] Indiferent dacă zvonurile sunt adevărate sau nu, nu schimbă nimic în propriile noastre vieți… așa că de ce să nu spunem „hmm bine” și să mergem mai departe? Nu sunteți oricum ocupați cu propriile voastre vieți?

12. [+9] Încă pare că se grăbește în această căsătorie…

13. [+9] Cred că oamenii au crezut zvonurile pentru că totul despre asta părea atât de incredibil la început… reporterii și internauții deopotrivă

14. [+3] Cel mai bine este să-i ignori pe cei care urăsc. Nu le va păsa niciodată de fericirea ta, doar de nenorocirile tale. Continuă să iubești așa cum ești acum ^^

15. [+7] Comunitățile feministe sunt hilare. Erau atât de supărate că el a divorțat de Song Hye Gyo și a ajuns să se însoare cu o femeie albă mult mai drăguță, așa că au început să inventeze toate aceste zvonuri spunând că este a doua ei căsătorie sau orice altceva și acum că îi denunță, toți sunt de genul „Și ce? ” ㅋㅋㅋㅋㅋ Probabil muriți de gelozie.

Sursa

Un gând despre „[CCC] Song Joong Ki denunță toate zvonurile despre soția lui

  1. Sofiat

    Tineri, frumosi, talentati , educati si eleganti …formeaza o familie si urmeaza calea firesca a vietii iar pentru asta merita felicitari si toata dragostea noastra pentru ca au creat o familie care se va intari in curand … Bravo Katy Louise ai Joong Ki ! nu degeaba el are un coeficient de inteligenta ridicat ! Fanii adevarati ai vedetelor trebuie sa indrageasca si sa incurajeze intemeierea familiilor pentru ca asta este bucuria vietii ! tuturor va doresc fericire in suflet !

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s