Băieții din THE BOYZ discută despre revenirea cu „BE AWAKE” și altele

THE BOYZ Chats About Their Latest Comeback With “BE AWAKE,” Greatest Strength As A Group, And More

Artiștii participă împreună la un pictorial realizat de revista Harper’s Bazaar!

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, membrii THE BOYZ au discutat despre recenta lor revenire muzicală, după ce au lansat albumul „BE AWAKE”. Juyeon a fost primul care a vorbit: „Comparativ cu revenirea noastră ulterioară, albumul acesta deține o atmosferă sexy și puternică. S-a simțit totul ca fiind nou.”

Younghoon a completat: „Compoziția coregrafiilor și evoluțiilor noastre este în sine rezultatul unor schimbări nesfârșite. Aceste coregrafii au fost create cu ajutorul fiecărui membru, așa că sunt foarte semnificative pentru noi. În plus, conțin multe elemente fermecătoare.”

Trupa de băieți și-a celebrat recent cea de-a cincea aniversare lansând single-ul „All About You”. Reflectând asupra trecutului, Hyunjae a spus că atitudinea grupului reprezintă cea mai mare forță a lor. Mai apoi, a explicat: „Încă avem aceeași atitudine pe care o aveam când ne aflam la început de drum. Nu a dispărut vreodată acea scânteie.”

Anul trecut, Eric a intrat în hiatus din cauza unor probleme de sănătate, însă și-a făcut prezența în organizarea noului album. Acesta și-a exprimat entuziasmul cu privire la revenirea sa spunând: „Înainte de pandemia COVID-19, am câștigat încredere datorită faptului că fanii The B vegheau asupra noastră, în timp ce noi cântam și dansam pe scenă. Sunt incredibil de fericit la gândul că îmi voi umple inima goală după aproape trei ani.”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s