Kim Da Young, concurentă la emisiunea „Physical:100”, admite că și-a hărțuit colegii în școală

Concurenta de la „Physical: 100”, Kim Da Young, a recunoscut că și-a hărțuit colegii la școală și și-a cerut scuze.

Acuzațiile au fost făcute acum câteva zile, de către colegii ei de școală. Pe 24 februarie, Kim Da Young a scris un mesaj pe contul de Instagram: „Acum postez această scrisoare după ce am contemplat câteva zile și am reflectat asupra mea.” Aceasta a continuat să scrie: „Cu aproximativ paisprezece ani în urmă, recunosc că am fost o elevă delincventă. Privind în trecut, am stat cu copiii populari și mi-am înjurat juniorii, rănindu-le sentimentele, cu scuza de a-i disciplina. Nu am fost matură, ci foarte copilăroasă.

Kim Da Young a continuat: „Sunt sigură că există juniori care au fost răniți de acest lucru, așa că vreau să-mi cer scuze cu această ocazie. Îmi pare foarte rău. Chiar dacă îmi cer scuze, asta nu va face ca trecutul să dispară. Dacă timpul îmi va permite, vreau să merg personal și să îmi cer scuze colegilor mei.

Kim Da Young și-a cerut scuze și producătorilor emisiunii „Physical:100”, telespectatorilor și fanilor. Cu toate acestea, ea a susținut că au existat lucruri din acuzație pe care le-a considerat greșite: „Nu am furat bani și nici nu i-am agresat fizic. Este adevărat că am acționat rușinos, înjurând și spunând cuvinte jignitoare juniorilor mei, dar nu i-am rănit fizic și nu le-am luat banii.

În cele din urmă, ea a împărtășit: „Vreau să îmi cer scuze și să caut iertare, dar nu cred că sunt scuze adevărate pentru ceva ce nu am făcut. Voi reflecta asupra greșelii pe care am făcut-o.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s