Taecyeon din 2PM a semnat contract cu agenția americană de talente WME!

2PM’s Taecyeon Signs With U.S. Talent Agency WME

Taecyeon din 2PM va promova și în SUA!

Pe 27 februarie, agenția  lui Taecyeon 51K a dezvăluit că actorul a semnat cu agenția americană de talente WME (William Morris Endeavour), care găzduiește celebrități și creatori celebri, inclusiv regizorii Quentin Tarantino, Ridley Scott, Park Chan Wook, dar și pe super vedetele Matthew McConaughey, Tom Holland, Michael B. Jordan și pe Bae Doona.

51K a împărtășit: „Suntem fericiți că Taecyeon, care și-a extins aria ca actor prin diverse proiecte, inclusiv „Vincenzo”, „Hansan: Rising Dragon”, „Blind” și multe altele, a semnat un contract oficial de agent cu WME, una dintre agenţiile reprezentative din Statele Unite. Vă rugăm să continuați să încurajați activitățile lui Taecyeon în viitor.”

Taecyeon a mai spus: „Sunt încântat și fericit să accept o nouă provocare. Am vorbit mult cu agenția locală. Deși nu va fi ușor să accept o nouă provocare într-un mediu necunoscut, cred că este o bună oportunitate de a învăța multe.” El a adăugat: „Voi munci din greu pentru a arăta o altă latură a mea, precum și noi farmece ale lui Ok Taecyeon pe o scenă mai largă”.

În prezent, Taecyeon se pregătește să joace în viitoarea dramă cu vampiri de pe KBS2 „My Heart Is Beating” (titlu literal) cu Won Ji An.

 

 

Sursa

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s