Agenția trupei DKZ anunță plecarea lui Munik din grup

DKZ’s Agency Announces Munik’s Departure From Group

Agenția trupei DKZ a lansat o declarație oficială pentru situația lui Munik.

În luna martie a anului 2022, agenția Dongyo Entertainment a anunțat că Wondae va părăsi grupul din motive de sănătate, în timp ce Munik, care se afla și el în pauză, nu va părăsi grupul, însă va continua să stea deoparte în timpul promoțiilor.

La aproape un an, pe 28 februarie, Dongyo Entertainment a anunțat oficial că Munik se va retrage în cele din urmă din grup, dar va rămâne în continuare în companie.

Bună ziua. Suntem Dongyo Entertainment.

În primul rând, le mulțumim sincer tuturor fanilor care au susținut mereu DKZ. Am dori să facem un anunț cu privire la viitorul lui Munik, care se află în prezent în pauză, precum și la planurile DKZ pentru activitățile de grup.

Munik a fost într-o lungă pauză, însă speră că se va putea întâlni din nou cu fanii. Cu toate acestea, după discuții îndelungate cu agenția despre activitățile sale viitoare, s-a decis în cele din urmă că Munik își va încheia activitățile ca membru al DKZ și va părăsi grupul. Munik își va întâmpina fanii cu activități noi în viitor.

Prin urmare, dorim să vă informăm că, după plecarea lui Munik, DKZ va continua activitățile în formulă de șase membri.

Deși Munik s-a retras din echipă, acesta nu și-a reziliat contractul exclusiv cu Dongyo Entertainment. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a-l susține pe Munik la maxim, astfel încât să se poată întâlni cu fanii în viitorul apropiat prin noi activități.

Ne cerem scuze fanilor care trebuie să fi fost surprinși de vestea bruscă și vă rugăm să ne sprijiniți călduros pentru activitățile viitoare ale lui Munik. Vă mulțumim.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s