Fantagio anunță plecarea lui Rocky din ASTRO

ASTRO preparing for comeback this year

Fantagio anunță situația cu privire la contractele membrilor ASTRO!

În data de 28 februarie, Fantagio a postat o declarație oficială pe site-ul trupei ASTRO, prin care anunță că Rocky este singurul membru care nu și-a reînnoit contractul și va părăsi atât grupul, cât și agenția. Ceilalți cinci membri vor continua să promoveze în continuare ca ASTRO, însă momentan se vor concentra pe activitățile solo și de sub-unit.

Bună ziua. Suntem Fantagio.

În primul rând, le mulțumim cu sinceritate fanilor care iubesc și susțin ASTRO. După ce am avut o discuție îndelungată cu Rocky, care a fost membru ASTRO timp de șapte ani, am ajuns la concluzia că vom încheia colaborarea noastră și că acesta nu va mai fi membru al grupului.

Dorim să ne exprimăm recunoștința față de Rocky pentru că a făcut tot ce a putut ca membru ASTRO pentru o perioadă lungă de timp și vom sprijini sincer viitorul lui Rocky. De asemenea, le mulțumim numeroșilor fani care l-au susținut și urmărit și le cerem același interes și același sprijin pentru el, care pornește pe un nou drum.

În viitor, ASTRO va continua cu cinci membri alături de Fantagio, iar ei se vor concentra pe activitățile de grup, de sub-unit și individuale. Agenția le va oferi sprijin deplin pentru ca aceștia să poată fi activi în diverse domenii.

Vă rugăm să acordați mult interes și sprijin membrilor ASTRO în viitor.

De asemenea, Rocky a postat o scrisoare pentru fanii săi, pe care o puteți citi mai jos:

Bună. Rocky aici.

Aș vrea să salut fanii, după mult timp. În primul rând, vreau să îmi cer scuze că nu vă pot întâmpina cu vești bune. Însă m-am gândit că este lucrul corect de făcut să anunț fanii AROHA din timp, de aceea vă scriu acum.

Am plecat de la Fantagio, alături de care am fost timp de paisprezece ani și care s-a ocupat de promoțiile mele cu ASTRO.

Timpul pe care l-am petrecut ca Rocky din ASTRO este extrem de prețios pentru mine. Membrilor mei, care au fost atâta timp alături de mine, și fanilor AROHA, care au fost principala mea sursă de putere, le mulțumesc din suflet. Am reușit să învăț și să cresc mulțumită iubirii voastre generoase și a sprijinului vostru. Indiferent unde m-aș afla, nu voi uita niciodată ceea ce am realizat alături de membri și de AROHA și voi prețui aceste amintiri.

AROHA, vă sunt recunoscător pentru tot acest timp împreună, cu sinceritate.

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s