New, Q și Sunwoo din THE BOYZ discută despre un proiect împreună + altele

THE BOYZ’s Sunwoo, Q, And New Reveal The 3 Of Them Are Preparing To Release Something As A Trio

Cei trei idoli au participat la un pictorial realizat de revista 1st Look!

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, New, Q și Sunwoo din THE BOYZ au reflectat asupra celui mai recent mini-album al trupei, numit „BE AWAKE“. Mai apoi, aceștia au dezvăluit un indiciu cu privire la un viitor proiect special.

Explicând motivul pentru care mini-albumul ocupă un loc special în inimile lor, Sunwoo a spus: „Au fost puține persoane implicate în crearea acestui album, dar temerile noastre au fost nefondate. Acei oameni care au lucrat au fost printre cei mai buni. Datorită acestui fapt, consider că am acumulat multă afecțiune față de proiect. Are atmosfera luminii care strălucește în mijlocul întunericului.”

Q a adăugat: „De asemenea, acesta a fost albumul pentru care membrii THE BOYZ au purtat numeroase discuții. Munca noastră de echipă a fost atât de bună încât se părea că ne aflăm cu toții pe aceeași lungime de undă în tot procesul, până la rezultatul obținut.”

Mai apoi, cei trei colegi au dezvpluit faptul că se pregătesc de lansarea unui proiect în format de trio. Aceștia au spus: „Pe lângă acest album, noi trei ne pregătim să postăm un mic proiect care deține un concept total opus albumului trupei. După ce vom face o treabă bună în timpul promoțiilor noastre pentru cel de-al optulea mini-album, vom începe pregătirile oficiale pentru ceva nou. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare acest lucru!”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s